Csillagjegyek, akinek nem árthat a Skorpió jegy - van viszont, akinek vigyáznia kell

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bízom benne, hogy cikkem nem tűnik negatívnak vagy kirekesztőnek, de az egyik legnehezebben megértett csillagjegy a Skorpió, és emellett nem lehet elmenni. Általában ridegnek tűnik, pedig csak fürkésző tekintete zavarhat meg bennünket. Sok esetben extrém módon titkolózó, és elképesztően bosszúálló tud lenni.

különleges képességek az asztrológiában
A Skorpió jól kijön a víz jegyűekkel, viszont nem tud mit kezdeni a Vízöntővel vagy az Oroszlánnal
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Ha megbántod, nehezen bocsát meg a Skorpió jegy szülötte, és bosszúvágyát évekig képes őrizgetni. Nem támad azonnal, minden esetben kivár. Elképesztő memóriával rendelkezik, és ezt fel is használja. Mindent a maga mélységében és teljességében akar megismerni, ezért semmi sem maradhat titokban előtte. Az asztrológiában a Skorpiót a 8-as házhoz kötjük, és uralkodó bolygója a Plútó. A Plútó az átalakulást képviseli, a nyolcas ház az ezoterika, a halál és az újjászületés, valamint az intimitás háza.

HIRDETÉS

Vízjegyűként erősen kötődik érzelmekhez, jellemzően intuitív, szexuális és érzékeny. Igénye lehet, hogy a közelében lévők is spirituálisok legyenek, de mindenképp tudják kezelni az érzelmi kitöréseit. Általában mindent vagy semmit típusú ember, aki értékeli a mély beszélgetéseket és a bensőséges, mély kapcsolatokat.

Kinek nem akar ártani a Skorpió?

Természetesen összességében senkinek sem akar ártani, de nem árt, ha értünk a Skorpió nyelvén. Általánosságban elmondható, hogy könnyedén kijön az azonos elemű jegyekkel, mint a Rák és Halak. Energetikailag ugyanazt képviselik, mindent érzelemből és intuitívan tesznek, könnyedén ráhangolódnak a másik hangulatára. A Rák és a Skorpió nagyra értékeli a hűséget és az érzelmi mélységet. Amiben viszont különbözik a Rák és Halak jegyétől, hogy előbbiek általában konfliktuskerülők, míg a Skorpió egyik meghatározó vonása pont az erős akaratában rejlik. Így, ha domináns tud lenni, könnyedén kijön velük.

Könnyedén megtalálja a hangsúlyt a megbízható föld jegyű Bikával. Az asztrológiai körön belül egymással szemben állnak, szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és mindkettőjükben megvan az affinitás a biztonság, valamint a biztos alapok felállítására legyen az munka vagy szerelem. A Szűz túlságosan szőrszálhasogató számára, talán attól fél, hogy jobban kiismerheti, mint bármelyik másik jegy, de összességében megtalálja vele az összhangot vele is. A Bak jegye hasonló, mint a Skorpió, ambiciózus, komoly gondolkodású és céltudatos, csak hiányzik belőle az érzelem, vagy leginkább nehezen mutatja ki. Ha a Skorpió jegy meg tudja nyitni a szívét, akkor kompatibilisek tudnak lenni.

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

Kikkel nem jön ki a Skorpió?

Általában nem érti az Ikrek nemtörődömségét, párkapcsolatban nem tud azonosulni a ténnyel, hogy nem viszonozzák a hűségét és odaadását, így óvakodik attól, hogy intenzív érzelmi kötelékeket alakítson ki egy Ikrekkel. Rivalizálhat az Oroszlán jeggyel, az állandó versengés azonban nem az ő asztala. Túlságosan innovatív gondolkodású számára a Vízöntő jegye, és tisztában van vele, hogy itt is kevés érzelmet tud kapni, ezért ritka, hogy egymásra találnak. És végül a meglehetősen szabadságvágyó Nyilas jegye, aki pont a Skorpió érzelmi mélységét ellensúlyozza szemléletével.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hogyan lehet viselni egy festményt? Megmutatjuk!

Hogyan lehet viselni egy festményt? Megmutatjuk!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)