"Azt hittem, meg fognak erőszakolni" - Kim Kardashian újra mesél az októberi támadásról

2017.március.20.

Közel fél év telt el, amióta Kim Kardashiant megkötözték és kirabolták a párizsi divathét során. A híresség több hónapnyi hallgatás után már több interjúban is mesélt az esetről, azonban most úgy döntött, a hogy a Keeping Up with the Kardashians valóságshow legújabb epizódjában még több részletet elárul, és újraértékeli a történteket.

Kim Kardashian
Fotó: Instagram

A show - amelyet ezennel hivatalosan is újraindítottak - legújabb szezonjának nyitó részében Kim ismét mesélt a szörnyű éjszakáról, és az azt követő több hónapos hallgatásának okáról. A 36 éves kétgyerekes anyuka testvéreinek, Kourtney-nek és Khloé-nak fejti ki a szörnyű éjszaka részleteit először, őszintén, anélkül, hogy a média kifordítaná a szavait.

[object Object]

A divathét alatt a család testőre a városban sétált a fiatalabb Kardashian-testvérekkel, amikor Kimhez betört egy rablóbanda. A hírességet megkötözték, és 10 millió dollár értékű ékszert loptak el tőle, köztük a 20 karátos eljegyzési gyűrűjével. Az eset egyébként az elmúlt 20 év legnagyobb betörése volt; mintegy 10 millió dollár értékű kincset vittek el a celebtől.

Kim Kardashian gyűrűje
Fotó: Instagram

Azonban nem az anyagi veszteség volt a legsokkolóbb ebben az esetben. Kim Kardashian az utolsó pillanatig biztos volt benne, hogy a betörők meg fogják erőszakolni, és le is lövik azon a szörnyű éjszakán.

"A betörő a lábaimnál fogva rángatott, és... nem volt rajtam ruha alul. Magához húzott az ágyon, és én éreztem, hogy eljött a pillanat, amikor megerőszakolnak" - emlékezett vissza Kim. "Teljesen felkészítettem magam a tényre, hogy most meg fog erőszakolni. Aztán mégsem így történt. Megkötözték a lábaimat, és fegyvert fogtak rám. Biztos voltam benne, hogy fejbe fognak lőni."

Ezt is olvasd el! Betörtek Kendall Jenner villájába, hatalmasat szakítottak az ékszereken a rablók

Kim azt is elárulta, hogy közben már azon gondolkodott, nővére, Kourtney hogyan lesz képes normális életet élni, miután megtalálja a halott testét az ágyban.

Kim mesél a történtekről
Fotó: E!

Végül azonban nem erőszakolták meg, és mint tudjuk, nem is lőtték le sztárt. A rendőrnek öltözött gengszter csapat a fürdőszobába zárta a megkötözött áldozatot, és elmenekült.

Kim később kifejtette saját teóriáját a betörésről.

"Most, miután végiggondoltam az egész helyzetet, azt gondolom, hogy ez a csapat férfi az egész úton követett bennünket. Snapchateltem, hogy egyedül maradtam otthon, és mindenki más elhagyta a lakást, Pascal (a testőr) és Kourtney is, így a betolakodóknak adott volt a lehetőség, és éltek vele."

Az eset utáni hetekben sem értek véget Kim megpróbáltatásai: a média rögtön felkapta az ügyet, és azzal vádolták a családot, hogy egy megrendezett botránnyal akarták felhívni magukra a figyelmet.

A bűnöző csapat vezetője, Aomar Ait Khedache később elmondta, hogy a csapat feloszlott az eset után, az ékszereket pedig a jegygyűrű kivételével eladták. Khedache azt is beismerte, hogy már korábban szerették volna végrehajtani a betörést, azonban Kimet állandóan emberek vették körül.

Ezt láttad már? Kim Kardashian visszatért, és szexibb, mint valaha

Kim Kardashian rablás Párizs
Fotó: Rex

Az eset után Kim három hónapra eltűnt a közösségi médiából, Kanye pedig egyértelműen kijelentette, bármeddig elmenne, hogy megvédje feleségét és családját.

Kim Kardashian utólag úgy érzi, a szörnyű eset tanulsággal zárult számára.

"Túl vagyok egy szörnyű, horrorisztikus élményen, azonban nem hagytam, hogy felemésszen. Fejlődtem és tanultam a történtekből" - fejtette ki Twitter oldalán. "Kijelenthetem, hogy jobb emberré váltam ennek köszönhetően. Köszönöm, hogy megoszthattam a történetemet veletek ma este #KUWTH."

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról