Lapátra tették Heidi Klumot!

2011.augusztus.15.

A Project Runaway szinte egybe forrt Heidi Klummal, most mégis megválnak a német szupermodelltől.

Nemrég kezdték vetíteni Amerikában a népszerű reality show 9. évadát, amit ráadásul minden eddiginél szexibb kampánnyal harangoztak be, Heidi Klum, a műsor háziasszonya még a ruháit is ledobta, hogy népszerűsítse a tervezők versenyét bemutató sorozatot. Hiába a nagy felhajtás, és a sorozat sikere, még egy olyan hatalmas népszerűségnek örvendő sztár sem érezheti biztonságba magát, ha pénzről van szó.

Már most megszellőztették, hogy a tizedik évad Heidi nélkül indul majd el. A hiperaktív, és nem mellesleg csodaszép modell szerződését felbontották, mert az anyagiakon nem sikerült megegyezni. A műsor új háziasszony Angela Lindvall lesz majd. A 32 éves szépség korábban Heidihez hasonlóan a Victorias Secret egyik kis kedvence volt. Angela nem kevésbé csinos, mint Heidi, de azért nagy kérdés, hogy sikerül-e megfelelően helyettesítenie a német szupermodellt, aki televíziós szereplőként is éppolyan profi volt, mint a kifutón.

A tizedik évad egyébként különleges lesz, hiszen az eddigi győztesek csapnak majd össze, a zsűriben is lesz változás, hiszen Michael Kors helyett Isaac Mizrahi dönt majd.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet