Minden, amit tudnod kell a The Crown harmadik évadjáról

2018.szeptember.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Netflix online film és sorozat csatorna nemcsak kedvenc filmjeink és sorozataink tárháza, hanem bizony arra is kiterjed a figyelme – és a büdzséje -, hogy elsőosztályú saját gyártású filmekkel, sorozatokkal kedveskedjen előfizetőinek. A Kártyavár, az Orange Is the New Black, a Stranger Things, a 13 Reasons Why mind-mind kimagaslóan jó sorozatok a Netflix kínálatában, de az egyik leghíresebb és legtöbb díjat bezsebelt széria akkor is a II. Erzsébet királynő életét bemutató drámasorozat, a The Crown.

The Crown Claire Foy
Fotó: netflix

Íme, minden, amit eddig tudunk a zseniális sorozat folytatásáról:

Az első hírek szerint a folytatásra 2019 végén kerülhet sor a legkorábban, és folytatva az előző 2 évad tendenciáját, a harmadik évad a következő 10 évet fogja bemutatni. Ez azt jelenti, hogy, mivel az első évad 1947 és 1956, a második pedig 1957 és 1964 között játszódott, ez a 60-as évek elejét, és a 70-es évek végét jelenti, ekkoriban Erzsébet és Fülöp az ötvenes éveikben jártak. Bár az első két évad fókuszában a királynő trónra lépése és házassága volt, az új évad a gyerekeiket fogja előtérbe helyezni. Emellett központi szerepe lesz Afrika és a Karib-térség dekolonizációjának, valamint annak, ahogy Károly Wales hercege lesz 1969-ben. A sorozat történelmi szakértője, Robert Lacey, azt is elárulta, hogy a következő évadban Margit és Lord Snowdon házasságának megbomlása is elő fog kerülni.

A The Crown sorozat első és második évadját bármikor újra nézhetet a Netflix-en:

Peter Morgan, a sorozat készítője mindig is úgy gondolta, hogy idővel le fogja cserélni a színészeket. Hiszen, ahogy egyszer a Vanity Fairnek nyilatkozta: Nem kérhetek meg valakit, hogy eljátsszon egy ötvenest. Valakinek bele kell vinnie a saját fáradtságát is. Egy 50 éves érzései teljesen mások, mint amiket egy 30 éves érez.

Sorozatajánló: Dynasty

Sorozatajánló: Dynasty

Olivia Colman Emmy-díjas színésznő neve a Broadchurch című sorozatból lehet ismerős. Ő fogja átvenni Erzsébet királynő szerepét a fantasztikus Claire Foy-tól, aki két évadon át alakította az uralkodót. A Netflix már közzé is tett egy képet, melyen a színésznő látható a királynő ikonikus púderrózsaszín kosztümjében és gyöngysorában, teával a kezében.

The Crown Olivia Colman
Fotó: netflix

Erzsébet húgát, Margitot Helena Bonham Carter fogja játszani, aki Vanessa Kirby helyét veszi át. A színésznő az Instagramon tudatta rajongóival, megtisztelve érzi magát, hogy Helena lesz az utódja.

A királynő férjét a továbbiakban a brit színész, Tobias Menzies alakítja, aki ismerős lehet az Outlander, a Trónok harca és az Éjszakai szolgálat című sorozatokból is.

A sorozat második évadja a történelmi eseményeket mellékszereplőként tálalta és inkább Erzsébet és Fülöp házasságára, illetve Margit magánéletére fókuszált:

Emellett a Netflix bejelentett további szereplőket is. Jason Watkins játssza a miniszterelnököt, Harold Wilsont, Erin Doherty pedig Anna hercegnő bőrébe bújik. A fiatal Károlyt Josh O'Connor alakítja, Marion Bailey lesz az Anyakirálynő, míg Antony Armstrong-Jonest Ben Daniels játssza majd.

7 dolog, amit nem tudtál Diana hercegnéről

7 dolog, amit nem tudtál Diana hercegnéről

A producer, Suzanne Mackie elárulta, Camilla Parker Bowles is fel fog tűnni az új évadban, hiszen ő és Károly 1971-ben találkoztak először egy póló meccsen. Ami pedig Dianát illeti, Morgan úgy nyilatkozott, még nem találta ki, mit fog kezdeni vele, ha valaha is eljut ilyen messzire. "Ha be is lesz mutatva, akkor is várni kell a 4. évadig." A People magazin azonban már meg is írta, hogy Diana igenis fel fog tűnni már a 3. évad végén, és nagy szerepe lesz a 4-ben, amit az eredeti tervek szerint már csak egy befejező, 5. évad fog követni, amit szintén Peter Morgan producer fog jegyezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője