Modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai

2019.február.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Menő dizájn, street-food, koktélbárok, wifi, DJ-k, a napszaknak megfelelő zenei ütemek, amelyek egészen estig kísérnek. Ugye milyen jól hangzik?

Ez az új, digitális szabadságra és igényes környezetre épülő életérzés hívta életre azokat a dizájn szállodákat, amelyek az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A Neckermann utazási iroda szerint az igazi modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek a magyar fiatalok körében is.

Az új generációk igényeire szabva


A Cook`s Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a gasztro különlegességeket, és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett, egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak, amely éjjel-nappal a társasági élet és a szórakozás színtere. A hotelekben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején felölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget természetesen kijelentkezéskor visszakapja. A személyes e-pénztárca tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.

Wossala Rozina is a Neckermann nagykövetek között

Béres Alexandra és D. Tóth Kriszta után Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete lett. A népszerű sztár séf a Cook's Club szállodák nagyköveteként ad majd bepillantást, "ízelítőt" a fiatalos dizájnhotelekben eltöltött nyaralás mindennapjaiból. A hotelek gasztro kínálatának bemutatása mellett, Rozina igyekszik majd az adott ország sajátos, speciális étel és ital különlegességeire is felhívni a figyelmet

Az ínyencek paradicsoma

A Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország idén budapesti indulással elérhetővé tette kínálatában az új generációk igényeinek is megfelelő nyaralást kínáló Cook`s Club dizájn szállodákat.

A butikhotel sikereire épít: fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generációk minden igényeit kiszolgáló szolgáltatások, mindez olyan áron, amely szélesebb közönséget vonzhat majd. A Cook`s Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek Magyarországon kizárólagosan a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője