Végre teljes az idei Sziget legnagyobb sztárjainak névsora

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Teljessé vált a 2023-as Sziget nagyszínpadon fellépő sztárok programja, és idén is meg kell, hogy állapítsuk, hogy olyan előadók fellépéseit láthatjuk, akikre már nagyon régen vágytunk. A korábban már bejelentett nagy nevek mellé új sztárok érkeznek, és több fontos bejelentést is tettek a szervezők.

Sziget fellépő
Újabb nagy nevekkel teljes a nagyszínpados Sziget fellépők listája
Fotó: Sziget Official

A Sziget Nagyszínpad fellépőinek listája teljessé vált, ezért már a napijegyekre is le lehet csapni, illetve be lehet írni a szabadságokat, és el lehet kezdeni szervezni a fesztiválozást. „A már korábban bejelentett nagyszínpados headlinerek – mint Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine és az Imagine Dragons – mellé a napokban csatlakozott a Mumford & Sons, Lorde és Macklemore, valamint érkezett további több mint 30 nemzetközi fellépő is különböző színpadokra” - mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Viszlát mobil wc, és porfelhő

Aki tavaly kilátogatott a fesztiválra, az pontosan tudja, hogy a szárazság miatti por keményen megdolgoztatta a fesztivállátogatók tüdejét. Hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő, egyrészt a fesztivál után "visszazöldítették" a Szigetet, és a szervezők a Fővárosi Önkormányzat és Óbuda Önkormányzatának segítségével azon dolgoznak, hogy hasonló helyzetben, szárazság esetén folyamatosan tudják biztosítani a Duna vizével a locsolást, valamint egy új pormentesítő kezelést alkalmaznak a fesztivál területén. Ennek lényege, hogy a levegő páratartalmát használva enyhén nedves réteget biztosítson a talajon.

Sokáig a fesztiválok elengedhetetlen kelléke volt, még titkos partyhelyszín is nyílt a toitoi vécék közül, idén azonban teljesen megújulnak a higiéniai blokkok, és szinte az összes mobil wc eltűnik, és konténeres angol-wc blokkokkal pótolják őket.

Augusztusban újra megtelik a Sziget, megvan a Nagyszínpad fellépők listája
Fotó: Sziget Official

Ismerd meg a nőt, aki miatt Justin Bieber és a többi sztár hazánkba utazik

Ismerd meg a nőt, aki miatt Justin Bieber és a többi sztár hazánkba utazik

Élet a Nagyszínpadon túl

Újra visszatér a Szigetre az Art of Freedom a feltűnő, elgondolkoztató térinstallációkkal. Yung Lean tavaly lemondta a fellépését, idén azonban ott lesz a fesztiválon, de jön az angol hiphop egyik nagy neve, Loyle Carner, a hiphop felhozatalt pedig Lazza, Bizzey, Josman, Mezzosangue és Call Me Karizma is erősíti. A The New York Times a „gitárzene világának egyik legfrappánsabb és legizgalmasabb énekes-dalszerzőjeként” említi a Billie Eilish előtt fellépő girl in redet, producere pedig nem más, mint Billie testvére. Visszatér builikkal a Q-dance, a Hardstyle-ra és a Hard Trance-re összpontosító programsorozat, és először mutatkozik be a Szigeten az Awakenings, akik a világ legnagyobb techno rendezvényét is szervezik. Jön Elton John kedvenve, SG Lewis, és valószínűleg sokan örülnek Caroline Polachek nevének is, akinek új lemezét imádták a kritikusok.

A most bejelentett nevek pedig: Lorde, Macklemore, Mumford & Sons, Bonobo, Tale Of Us, girl in red, Yung Lean, Caroline Polachek, Loyle Carner, Arlo Parks, Jeff Mills, AJR, Sleaford Mods, Ben Böhmer live, SG Lewis, Mochakk, Reinier Zonneveld Live, TroyBoi, Giant Rooks, Lazza, I Hate Models, 999999999, Confidence Man, The Aces, Son Mieux, Acid Arab, DJ Tennis, Shlømo, Herrensauna XXL, Anetha, TxC, Bizzey, Josman, Mezzosangue, Call Me Karizma, Lucie Antunes, Coloray, Vinicio Capossela, anna RF, Queralt Lahoz, The Haunted Youth, 47Ter, Leyo, Stain The Canvas, M. Byrd, LASS, Al-Qasar, Awir Leon, Damien.

Ne maradj le a legizgalmasabb hírekről!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője