7 kúl program októberben, amit kár lenne kihagynod!

2019.október.1.

Októberben is szuper programok várnak, így most ismét összegyűjtöttük nektek a legjobbakat. Legyen szó művészetekről, gasztronómiáról vagy lakberendezésről, biztosan találsz olyan programot, amin te is szívesen részt vennél.

7 kúl program októberben, amit kár lenne kihagynod!
Fotó: Shutterstock

Íme 7 kúl program októberben, amit kár lenne kihagynod:

Budaörsi Halünnep vol.2 - október 5. - Budaörsi Halpiac

Október 5-én, szombaton, ismét a vizeket ünnepeljük: újra Halünneppel várjuk az érdeklődőket a Budaörsi Halpiacon. A legjobb falatok mellett egésznapos programmal is készülünk. Színpadon lesz látható egy élő főzőshow keretében az Olimpia étterem séfje, Ádám Csaba, de a legkurrensebb halként is jegyzett kékúszójú tonhal is látványos bontásra kerül majd további más halak társaságában. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely ezen a linken elérhető: https://fishmonger.hu/regisztracio/

További információ: https://www.facebook.com/events/2349068021808813/

GLAMOUR-napok - október 10-13.

Fotó: GLAMOUR

A shoppingünnep is hamarosan itt van, de ehhez persze be kell szerezned az októberi Glamour magazint, hogy bezsebelhesd a kuponfüzetet- ugyanis elképesztő kedvezmények várnak rád.

Kertész André 125 - október 4-20. - Erzsébet tér

Fotó: facebook

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében szabadtéri installációval ünnepli a 125 évvel ezelőtt született magyar származású fotográfust, André Kertészt. A kültéri installáció ingyenesen megtekinthető: 2019. október 4–20. között a nap 24 órájában.

További információ: https://capacenter.hu/en/kiallitasok/andre-kertesz-125/

4. Európai Art Mozi Nap a Cirkóban - október 13. - Cirko-Gejzir

Fotó: facebook

Az Európai Art Mozi Nap célja, hogy felhívja a figyelmet az európai filmművészet sokszínűségére és a művészmozi, mint kulturális és közösségi tér fontosságára. Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas kezdeményezésére meghirdetett nemzetközi eseményhez Európa-szerte több mint 700 mozi csatlakozott, köztük Cirko - Gejzír mozi is. A jegyár 1690 forint, jegyeket ide kattintva tudsz vásárolni.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár - október 10-13. - Várkert bazár

Fotó: facebook

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár, ahol nemcsak a sokszínű magyar és világirodalmat ismerhetik meg az érdeklődő olvasók, de kedvükre válogathatnak a friss megjelenések közül az egyetlen őszi könyvvásáron. A Margón fellép André Aciman, Elisabeth Asbrink, Afonso Cruz, Emily M. Danforth, Sissel-Jo Gazan, Kim Leine és Jón Kalman Stefansson.

További információ és jegyek: https://cafebudapestfest.hu/jegyvasarlas

Design hét - október 4-13.

Fotó: facebook

Idén Debrecenben, Egerben, Győrben, Pécsett, Sopronban és Veszprémben is tartalmas programokat kínálnak az érdeklődőknek Budapest mellett. Szuper előadásokon, kiállításokon és vásárokon vehettek részt az idei Design héten. A teljes programlistáért kattints ide.

OTTHONDesign Ősz 2019 - október 11-13. - Hungexpo

Fotó: facebook

Az idei fókuszban az otthonos lakásbelső kialakítása áll: design termékek bemutatásával, hazai tervezői-, illetve szakmai bemutatókkal, színes programokkal tarkítva. A legjobb az egészben, hogy GLAMOUR-napokon a kuponfüzetben található kuponnal ingyenesen tekintheted meg a kiállítást.

További információ: https://www.facebook.com/events/406004153457963/

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói