A Baraka Budapest étterem sommelierjét kérdeztük a minőségi borokról!

2018. június 22.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hazánkban is egyre több borfogyasztót számlálhatunk, a minőségi borokról azonban sokan csak felületes tudással rendelkeznek.

A Baraka Budapest étterem sommelier-je, Kovács Péter a GLAMOUR 2 Szék adásában mesélt nekünk arról, hogyan választotta ezt a pályát, miből is áll munkája, milyen kínálattal várja a vendégeket az étterem és, milyen kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki a borok specialistája szeretne lenni!

A teljes interjút itt nézheted meg!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

6 mellbimbóvillantás 2025-ből, ami mindenkit zavarba hozott

6 mellbimbóvillantás 2025-ből, ami mindenkit zavarba hozott

Karácsonyi pánik OFF: egy app, ami megmenti az ünnepet az utolsó pillanatban is (x)

Karácsonyi pánik OFF: egy app, ami megmenti az ünnepet az utolsó pillanatban is (x)

Így tudsz nyerni a karácsonyi szelfiddel! (x)

Így tudsz nyerni a karácsonyi szelfiddel! (x)

Ezekkel a termékekkel érdemes előre feltölteni a kamrát karácsony előtt (x)

Ezekkel a termékekkel érdemes előre feltölteni a kamrát karácsony előtt (x)

Zárd az évet stílusosan – inspiráló kollekcióval vár a CCC (x)

Zárd az évet stílusosan – inspiráló kollekcióval vár a CCC (x)