A Baraka Budapest étterem sommelierjét kérdeztük a minőségi borokról!

2018. június 22.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hazánkban is egyre több borfogyasztót számlálhatunk, a minőségi borokról azonban sokan csak felületes tudással rendelkeznek.

A Baraka Budapest étterem sommelier-je, Kovács Péter a GLAMOUR 2 Szék adásában mesélt nekünk arról, hogyan választotta ezt a pályát, miből is áll munkája, milyen kínálattal várja a vendégeket az étterem és, milyen kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki a borok specialistája szeretne lenni!

A teljes interjút itt nézheted meg!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Eugénia hercegnő nyilvánosan üzent Katalin hercegnének, miután visszautasította a walesi hercegné karácsonyi meghívását

Eugénia hercegnő nyilvánosan üzent Katalin hercegnének, miután visszautasította a walesi hercegné karácsonyi meghívását

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Nincs ajándékötleted? Így lesz a bizonytalanságból tökéletes karácsonyi meglepetés (x)

Nincs ajándékötleted? Így lesz a bizonytalanságból tökéletes karácsonyi meglepetés (x)

Ezekkel pillanatok alatt elérhető a 'flash effect' bőrápolási trend (x)

Ezekkel pillanatok alatt elérhető a 'flash effect' bőrápolási trend (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)