A boldogság édes íze - Hungaria Sweet Style édes pezsgő

Promóció

2016.december.13.

Virág LAURA VIRÁG

„A pezsgő az egyetlen bor, amelynek fogyasztása érintetlenül hagyja a női szépséget„ - Madame de Pompadour

A pezsgőzésre év közben is akad számtalan méltó alkalom, mert nincs nála stílusosabb ital, és annyira élénkít, hogy egy fárasztó nap után is képes konzerválni a szépséget vagy akár a parti hangulatot. Azok közül, akik szeretik, kevesen tudnak ellenállni egy gyönyörű pohár gyöngyöző italnak! Ráadásul, nem is kell mindig különleges alkalom a koccintáshoz. Ám még ennél is jobb hír, hogy ennek a csábító italnak egészségügyi előnyei is vannak, hiszen a napi két pohár pezsgő jótékonyan hat a vérkeringésre,védi az érrendszert és a szív egészségét is.

Angyalszárny BUTLERS 590 Ft/zacskó

Ezek után igazán érdemes a pezsgő előnyeit szem előtt tartani! Pozitív hatással van a szellemre, a testre és lélekre, természetesen addig, amíg mértékkel fogyasztod! Hogy pezsgődet még kellemesebbé és egészségesebbé tedd, párosítsd bogyós gyümölcsökkel! Eper, málna, vagy áfonya, nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, de kiválóan illenek a pezsgőhöz. Ám nem szükséges csak az estékre szorítkoznod, ha pezsgőzésről van szó.

Szeretnéd remekül indítani a napot? Akkor tökéletes társad lesz egy pohár pezsgő, akár az ágyban, vagy a reggeli mellé is fogyaszthatod a habzó italt. Igazán fényűző és spontán villásreggelit csaphatsz a barátoddal egy átlagos szombat délelőtt. Keresve sem találsz csábítóbb italt ehhez a programhoz, mint a Hungaria Sweet Style édes pezsgőjét. Vonzó külseje és karakteres íze azonnal magával ragad. Intenzíven gyümölcsös frissességét az alacsonyabb alkoholtartalom is segíti.

Croissant és kávé THE SWEET BY VINTAGE GARDEN

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?