Lesz új Ötven árnyalat-könyv! És azt is tudjuk, mikor jelenik meg!

2017.október.11.

Az Ötven árnyalata fanatikusok különösen örülhettek, amikor az Anastasia Steele történetét elbeszélő rendkívül szexi trilógia írója, E. L. James bejelentette, hogy a történetet megismerhetjük az igencsak kifürkészhetetlen Christian Grey szemszögéből is.

A Grey, ami A szürke ötven árnyalatának a sztoriját dolgozza fel Grey elbeszélésében 2015 nyarán jelent meg, és most végre megvan a folytatás kiadásának a dátuma is.

Az írónő bejelentette, hogy a könyvet befejezte, és az amerikai kiadás november 28-án érkezik a könyvesboltok polcaira. Úgyhogy lesz egy kis öröm, ameddig tűkön ülve várod A szabadság ötven árnyalata filmváltozatának a 2018-as Valentin napi bemutatóját.

Íme a borító, amit maga E. L. James osztott meg először Instagramon:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Hello all. I'm delighted to let you know that Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian will be published in the US and UK on 28th November 2017. Other territories to follow. I do hope you enjoy it. Much love. #FiftyShades #Darker #ChristianGrey #128132; E L James (@erikaljames) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 10., 06:00 PDT

Láttad? Nézd meg A szabadság ötven árnyalatának a szexi előzetesét itt

Azt már most tudjuk, hogy a Grey folytatása sokkal sötétebb és intenzívebb lesz, mint az előző könyv, hiszen ismerjük a sztoriját, viszont nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Christian háttértörténetéből még milyen új információkat tudhatunk meg.

Ugye, te sem fogod kihagyni?

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói