A Shaibo énekesnőjét nagyon meglepték rajongói, miután őszintén beszélt testképzavaráról

2019.június.8.

Szigeti Zsófi, a Shaibo énekesnője Amszterdamba költözött, ahol zeneakadémián tanul. Blogjában bemutatja egy külföldi egyetemista mindennapjait, a kétlaki élet kihívásait, és rengeteg érdekes tapasztalatát, tippjét osztja meg veletek. Az előző bejegyzést itt olvashatjátok!

Sziasztok!

Két hét után újra itt.
Hétfőn jöttem vissza Amszterdamba, miután lement az első két bulink a Shaiboval.

Körülbelül fél éve érzem, hogy égetően hiányzik a koncertezés és a saját dalok színpadra vitele, így most nagyon feltöltve, boldog fáradtnak érzem magam.

Néhány hete posztoltam itt egy cikket amiben a saját testkép zavaromról, illetve az ezzel kapcsolatban ért külső atrocitásokról írtam, és nagyon sokan írtatok nekem, hogy veletek is történt már hasonló és milyen jól esett nektek ez a "stand up" gesztus.
Mi több páran még az A38-as koncertünkre is eljöttetek és válthattunk erről pár szót.
Erről szerettem volna ma írni. Nagyon szépen köszönöm, hogy olvassátok a posztjaimat és azt még jobban, hogy reagáltok is rájuk. Ez volt az első alkalom számomra, hogy szembesültem azzal, hogy amúgy amit itt írogatok hétről hétre, azt nem csak én látom, hanem mások is és ezáltal egészen más spektrumba került ez az egész.

Tulajdonképpen azt hiszem ezen a két koncerten életemben először vettem magam igazán komolyan mint zenész. Most éreztem először, hogy súlya van annak amit csinálunk a színpadon illetve, hogy fontos a dalok üzenete és ehhez többek között az is hozzá segített, hogy itt gyakorlatilag egy "nyitott naplót" vezetek ahol hétről hétre beszámolok és ezért rettentő hálás vagyok.

Úgyhogy keep going, járjatok Shaibo koncertekre, legközelebb június 22-én a Nemzeti Múzeum kertjében találkozhattok velünk a Múzeumok Éjszakájának keretein belül, vagy 23-án Debrecenben az Everness fesztiválon, Július elsején pedig a Pontoonon, ahol tervben van egy live session forgatás is, úgyhogy extrán izgalmas lesz!

Ez is érdekelhet

#FreeBritney: Minden, amit tudnod kell Britney Spears gondnokság alá helyezéséről

#FreeBritney: Minden, amit tudnod kell Britney Spears gondnokság alá helyezéséről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?