A szomáliai származású modell, Kafiya okoz bonyodalmakat a 200 első randiban

2019.október.7.

Különleges karakter tűnik fel a 200 első randi legújabb epizódjában: Kafiya (Rea Milla), a gyönyörű szomáliai modell, akit több részen keresztül láthatnak majd a nézők.

Kafiya már öt éve él, tanul és dolgozik Magyarországon, a róla készült dokumentumfilm, a Könnyű leckék után pedig most a VIASAT3 népszerű hazai sorozatában tűnik fel.

"Egy Sam nevű karaktert játszom a sorozatban, aki azért jött Magyarországra, mert tanulni szeretett volna, ám időközben lejárt a diákvízuma, így haza kellene mennie. Csakhogy ő nagyon is itt szeretne maradni. Végül úgy adódik, hogy találkozik Bencével (Járai Máté) és Lalival (Telekes Péter), akik felajánlják neki a segítségüket – a helyzet azonban egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek először gondolták. Ebből adódnak majd az izgalmak: mit tehetnek, meg tudják-e ezt oldani, itt tud-e maradni Sam?" – mesélte karakteréről Kafiya.
Kafiya számára nem ismeretlen a szereplés: tavaly dokumentumfilm készült a Szomáliából menekült lány történetéből Könnyű leckék címmel, most pedig a 200 első randiban formál meg hasonló karaktert.

"Teljesen úgy éreztem, mintha Sam története az én történetem lenne, ezért nagyon könnyen bele tudtam élni magam a szerepbe. Annak meg külön örülök, hogy ilyen karakter is be tud kerülni egy napi sorozatba" – mondta a modell-színésznő.

A két forgatás közötti különbség kapcsán Kafiya kiemelte, hogy "mivel a dokumentumfilm az életemről, a mindennapjaimról szólt, ezért ott nem kellett instruálni, pontosan tudtam, mit mondjak. A sorozatban azonban egy kitalált karaktert személyesítek meg, így az ő szövegét meg kellett tanulnom. Nem volt nehezebb ez, csak más, ami viszont nagyon tetszett."
A forgatást rendkívül élvezte Kafiya, mint mesélte, a kollégák segítőkészek voltak, akár többször is elpróbáltak egy-egy jelenetet. Sőt azt is megjegyezte, hogy szívesen játszana ilyen szerepeket a jövőben is.

A 200 első randi minden hétköznap este 20 órától látható a VIASAT3 csatornán.

Ez is érdekelhet

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói