Angelina Jolie a legjobb filmrendező Salma Hayek szerint

Salma Hayek régóta nagyra becsüli Angelina Jolie-t, legújabb filmjének forgatásán azonban különösen jó kezekben érezte magát.

Angelina Jolie színésznőként és filmrendezőként is rendkívül tehetséges | Fotó: Vittorio Zunino Celotto
Angelina Jolie színésznőként és filmrendezőként is rendkívül tehetséges | Fotó: Vittorio Zunino Celotto
Fotó: Gettyimages.com

Angelina Jolie rendezésében és Salma Hayek főszereplésével készül a Without Blood című film, amely Alessandro Baricco 2002-es azonos című (Vértelenül) regényének filmfeldolgozása. A film egy intenzív dráma lesz a háborús traumák feldolgozásáról.

Salma Hayek olyan neves rendezőkkel dolgozott már együtt a pályafutása során, mint Ridley Scott, Robert Rodriguez, Oliver Stone, Steven Soderbergh, Julie Taymor és Chloé Zhao, a kedvence azonban mégis kolléganője, a fantasztikus Angelina Jolie. A készülő film kapcsán Salma Hayek elárulta a PEOPLE magazinnak, hogy Angelina Jolie valószínűleg a legjobb rendező, akivel valaha dolgozott: „mindig is szerettem őt rendezőként, de szerintem ez lehet a legjobb, vagy az egyik legjobb filmje”.

Angelina Jolie fantasztikus hírt jelentett be, örömében még táncolt is

Angelina Jolie eddig öt filmet rendezett, köztük a Rendíthetetlen (2014) című második világháborús drámát. A Without Blood még nem kapott megjelenési dátumot, de azt már megtudhattuk, hogy szintén háborús tematikájú filmről van szó: „feledhetetlen mese, amely egy azonosítatlan konfliktus után játszódik és egyetemes igazságokat tár fel a háborúról, traumáról, emlékezésről és gyógyulásról” – olvasható a hivatalos leírásban.

Nehéz film volt” – mondja Salma Hayek a film elkészítéséről, hozzátéve, hogy van miből felépülnie – „aztán valahogy öröm volt ennyit szenvedni érte... [Angelina] megdöbbentően jó volt”. Demián Bichir, aki szintén főszerepet játszik, hasonlóan vélekedik a filmről: „ez a legnehezebb dolog, a legintenzívebb projekt, amit valaha csináltam az életemben” – értett egyet a színésznővel egy beszélgetésük során.

Sokoldalú tehetség, aki kiáll a társadalmi ügyek mellett

Angelina Jolie nemcsak egy Oscar- és három Golden Globe-díjjal büszkélkedő sikeres színésznő, producerként és filmrendezőként is rendkívül tehetséges, ráadásul az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként is dolgozik. Közösségimédia felületeit előszeretettel használja arra, hogy többek között olyan fontos kérdésekre hívja fel a rajongói figyelmét, mint a háborús övezetben élő gyermekek helyzete, a női egyenjogúság, vagy éppen a környezetünk védelme. Munkássága rendkívül inspiráló, izgatottan várjuk, hogy legújabb rendezése a mozikba kerüljön!

7 inspiráló nő, akik a modern feminizmus úttörői

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját