AnnaElza és Fedora új közös partislágere azonnal hangulatba hoz

2021.március.20.

Garay Anna Elza zeneszerzői és produceri munkáiról az utóbbi években egyre többet lehet hallani a magyar elektronikus zenei színtéren. Bár jazz-szaxofonosként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ezzel párhuzamosan a hazai hip-hop és jazz szcénában kötötte zenei barátságait, és 2019 már a house és a techno éve volt számára.

Jelenleg mint zeneszerző/zenei producer dolgozik, ennek kapcsán ismerkedett meg Fedorával, akinek szintén komolyzenei múltja van, bár egy ideje már hazánk egyetlen női mc-jeként hallgatjuk őt különböző projektekben.

Annaelza egyik fő projektje egy techno dj set Fedorával kiegészülve. Csak saját dalokat terveznek játszani, a most megjelenő DANCE! az első közös daluk, igaz, AnnaElza már készített egy remixet Fedora Let Go című dubstep dalából:

A dobbasszus színtéren régóta aktív Mc/énekesnő neve ismerősen csenghet a Random Trip, Pilvaker, Cloud 9+ ,vagy Belga koncertekről, de számtalan hazai és külföldi dj mellett láthattuk már őt. Chris.Su-val közös dalai nemzetközi sikereket értek el, még a legendás, abgol szervezésű szardíniai Sun & Bass fesztiválon is zenéltek.

Az énekesnő jelenleg új dalain dolgozik, többek között olyan közreműködőkkel, mint Dj Titusz, Saiid, Mc Kemon vagy Járai Márk, valamint Dj Squarewave-vel is készít több dalt, aki a londoni dubstep szcéna nagy alakja.

Fedora és Annaelza dalai single-ként jelennek meg, a teljes lemez kiadását megelőzően, és már elkézdték első közös videóklipjük munkálatait is.

Hallgasd meg itt a Dance!-et, ami rögtön meghozza a kedved a hétvégi karantén partikhoz:

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.