Az év legszuperebb híre: jön a Gossip Girl film!

2018.február.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

El tudnátok képzelni, hogy Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Dan Humphrey és Nate Archibald újra összeálljanak a kamerák előtt? Mi nagyon, és úgy tűnik, hogy az imáinkat végre meghallgatták: ha a pletykák igazak, akkor hamarosan érkezhet a Gossip Girl film!

Gossip Girl film
Fotó: CW

A Szex és New Yorkhoz hasonló sikereket elért Manhattanben játszódó kultsorozat 2012-ben ért véget, amikor végül kiderült, hogy ki a titokzatos Pletykacica, aki annyi éven át sakkban tartotta az Upper East Side dúsgazdag tinijeit. Nos, a sorozat indulása óta már több mint 10 év eltelt, és tavaly a Vanity Fair számára készült óriásinterjúból az is kiderült, hogy például a sorozat legnagyobb sztárja, Blake Lively egyáltalán nincs ellenére egy remake elkészítésének.

Blake Lively még az Instán is szórakozik a szívünkkel ezzel az ikonikus Gossip Girlos szöveggel:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bfd6ueigp3B/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Spotted... Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2018, időpont: 9:40 (PST időzóna szerint)

És amúgy nem ez az első alkalom...

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bb2yrS3gARz/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #currentmood Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Nov 23., 2017, időpont: 3:25 (PST időzóna szerint)

Azóta egyre több forrásból is hallani lehetett, hogy tényleg vannak ilyen tervek, és a sorozat producere, Josh Schwarz, aki mellesleg a Pletykafészek mellett a Narancsvidék, a Carrie naplója és a Szívek doktora sorozatokért is felelős volt, legutóbb pedig a 80-as évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Dinasztiát készítette újra a Netflix-szel és a CW-val (a Gossip Girl is ezen a csatornán debütált 2008-ban, amivel teljesen újrapozícionálta a tévéadót), a Pletykafészek egykori sztárjaival már fel is felvette a kapcsolatot.

Gossip Girl film
Fotó: CW

Állítólag Blake Lively (Serena van der Woodsen) Leighton Meester (Blair Waldorf) Chace Crawford (Nathaniel Archibald), Jessica Szohr (Vanessa Abrams) és Sebastian Stan (Carter Baizen) már ígéretet tettek, hogy visszatérnének ikonikus szerepükhöz, arról azonban nincsenek hírek, hogy a Dan Humphreyt alakító Penn Badgley is benne lenne-e a buliban. Már a tavalyi Vanity Faires interjúba sem egyezett bele, és a sorozat vége felé is egyre inkább ki akart már szállni az egészből, ahogy például Taylor Momsen (Jenny Humphrey) is tette. Ami pedig a rosszfiú Chuck Bass-t megformáló Ed Westwicket illeti, a zaklatásos ügyekbe keveredett színészt nem biztos, hogy tárt karokkal fogadná a csapat vissza.

Még egy jó hír, ami pozitív irányba terelhetné a film létrejöttét, hogy a Warner Bros. Entertainment is érdeklődik a projekt iránt, ami ugyebár a Szex és New York filmekért is felelős volt, úgyhogy ha tényleg minden összejön, akkor 1-2 éven belül lehet, hogy beülhetünk a moziba a Gossip Girl filmre!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője