Megvan a Dancing With The Stars győztese – Ez a páros tarolt a harmadik évadban

2022.november.26.

Nyolc hét és több száz órányi gyakorlás után ma végre kiderült, ki nyeri a Dancing With The Stars fináléját. Hegyes Berci rutinos versenyzőnek számít a műsorban, míg Tóth Katicának ez az első évada, viszont magabiztosan menetelt a döntőig az elmúlt hetek folyamán.

Véget ért a Dancing With The Stars, megvan a győztes páros
Véget ért a Dancing With The Stars, megvan a győztes páros
Fotó: TV2

Három pár vágott neki a Dancing With The Stars harmadik évadának utolsó élő show-nak, és egyben döntőjének: Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Berci, valamint Pap Dorci és Baranya Dávid bizonyíthatott a döntőben. Utóbbiak azonban csak két tánccal kápráztathatták el a zsűrit és a nézőket, mivel ők kapták a legkevesebb nézői szavazatot, és ezzel együtt ők lettek a műsor évadának harmadik helyezettjei.

Somhegyi Krisztián és Tóth Katica azonban tovább jutott a szuperdöntőbe, ahol egy-egy újabb, harmadik produkcióval mutathatták meg: nagyon megérdemlik a győzelmet. Somhegyi Krisztián - aki a műsor magyar történetében egyébként először jutott sportolóként a döntőbe - és Tóth Katica jive-val tették fel az i-re a pontot, amivel egyértelműen kivívták a zsűri támogatását. Igaz, a verseny ezen szakaszában ezt már nem tudták pontokban megmutatni.

Míg Csobot Adél és Hegyes Berci egy szenvedélyes tangóval kampányoltak a győzelemért. Adél tehetségét hétről hétre méltatták a zsűritagok, ma viszont egyenesen rámutattak, hogy az énekesnőnek táncos színésznőként kell folytatnia pályafutását. Ördög Nórát annyira megragadta a páros produkciója, hogy a műsor fennállása óta a legszebb tangónak nevezte produkciójukat, míg Bereczki Zoltán az évad magasan legjobb táncaként értékelte.

Ők lettek a Dancing With The Stars 3. helyezettjei

A tavalyi győztes páros táncparkettre lépésénél talán csak azt vártuk jobban, kik lettek az évad első helyezettjei. A nézői szavazat alapján a harmadik évad győztese:

Csobot Adél és Hegyes Berci

„Igazából még soha nem nyertem semmit" - kommentálta győzelmüket Csobot Adél, aki elsősorban családjának adott köszönetet a rengeteg támogatásért. „Fantasztikus embert ismerhettem meg benned, Berci. Nagyon remélem, hogy ez egy életre szóló barátság lesz" - fordult partneréhez, akinek egyben azt is megköszöntötte, hogy kinyitotta számára ezt a világot.

Ez is érdekelhet

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói