Drum & bass dallal debütált a magyar énekesnő

2020.július.9.

Fedora (Lukács Dóra) és Chris.SU (Kovács Krisztián) immár nyolcadik éve dolgoznak együtt: első közös zenéjük, a "Guardian Angel" a norvég drum & bass legenda DJ Teebee kiadóján, a Subtitles Music-on jelent meg még 2013-ban egy válogatáson (Sine Language LP). Krisztián 1999 óta foglalkozik - főleg - drum & bass zenék írásával, de emelett vendég -ktatóként az imPRO schoolban is dolgozik, amiben az is segíti, hogy korábban klasszikus zenét tanult: 12 évig csellózott.

Fedora és Chris.SU közös projectjei angol nyelvűek, főleg azért, mert így jóval több emberhez jut el, és mert a párost rendszeresen hívják külföldre is fellépni. Zenéltek többek közt a csehországi Beats For Love fesztiválon, a bécsi Flex klubban, a prágai Cross Clubban, a legendás Sun and Bass fesztiválon Szardíniában, de itthon is megfordultak jónéhány helyen. Volt már közös fellépésük a Szigeten, a 2015-ös VOLT Fesztiválon az angol Sigma után folytatták a bulit a fesztivál nagyszínpadán, illetve a KEXX fesztiválon szintén a nagyszínpadon, és a Bladerunnaz szervezőcsapat budapesti klubrendezvényein is rendszeres vendégek.

Közös fellépéseik azért is számítanak kuriózumnak, mert amellett, hogy Fedora az "MC" azaz a ceremóniamester feladatkört is tökéletesen elvégzi, Krisztiánnal a DJ szettekbe beépített közös dalaikat élőben el is elénekli, a közönség nagy örömére.

Íme a legújabb közös számuk, amelyet most itt meg is hallgathattok:

Ez is érdekelhet

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke