Már nem Jennifer Lawrence a legtöbbet kereső színésznő Hollywoodban

2017.augusztus.17.

A Forbes nyilvánosságra hozta idei toplistáját a legkeresettebb hollywoodi színésznők között. A lista élén az utóbbi két évben Jennifer Lawrence állt, és bár úgy tűnt, hogy még évekre előre bebiztosította magát, idén mégiscsak lelökte a trónról valaki szépen csendben.

Emma Stone Forbes
Fotó: rex/puzzlepix

Ő nem más, mint Emma Stone, aki többek között a Kaliforniai álom című filmjének köszönhetően 26 millió dollárt keresett az elmúlt egy évben. A film 445,3 milliós bevételt produkált a 30 milliós büdzsén felül, amiből a produkció készült.

Jennifer Lawrence Forbes
Fotó: rex/puzzlepix

Emma Stone ezennel kettővel maga mögé utasította Jennifer Lawrence -t, aki a 23 millió dolláros szerény bevételével így csupán a harmadik helyen végzett. Az Éhezők viadala nélkül sincs probléma JLaw fizetésével, a színésznő tavaly olyan megaprodukciókkal kereste ezt a pénzt, mint a még most készülő Mother! és a Vörös veréb, illetve a Dioros szerződése.

Jennifer Aniston Forbes
Fotó: rex/puzzlepix

A második helyre Jennifer Aniston küzdötte fel magát az idén a saját 25,5 millió dolláros fizetésével, amit főként az olyan együttműködéseiből kapott, mint az Emirates, a Smartwater, vagy a hajápoló márkája, amit a tavaly az Unilevernek adott el meg nem nevezett összegért (értsd, rohadt sok pénzért!). Filmből sem volt hiány, idén került mozikba ugyanis a háborús drámája, a The Yellow Birds, ami szintén jócskán hozott Jennifer Aniston kasszájára.

A top 10-es lista további szereplői Melissa McCarthy a negyedik helyen, Mila Kunis az ötödiken, Emma Watson és Charlize Theron együtt a hatodikon, továbbá Cate Blanchett, Julia Roberts és Amy Adams a 8, 9, 10. helyeken.

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább