Ki térhet vissza az És egyszer csak... folytatásában, na ki?

Nem, nem Samantha Jones, őt sajnos egy életre el kell engedünk. Van viszont egy másik karakter, akit milliók szerettek meg, és követelik a neki járó happy endet. Ha minden igaz, az És egyszer csak... folytatásában újra ringbe szállhat érte.

Visszatérhet az És egyszer csak... folytatásába Mr. Big egykori versenytársa, Aidan Shaw
Visszatérhet az És egyszer csak... folytatásába Mr. Big egykori versenytársa, Aidan Shaw
Fotó: Getty Images /James Devaney

A Szex és New York folytatásául készült És egyszer csak... című sorozatot szerettük is, meg nem is, de egy biztos: úgy vártuk, mint reggel az első korty kávét, mint az alvást egy kimerítő munkanap után, a sorozat viszont ott harapott belénk, ahol csak tudott. Az első évad végén megölte a Nagy Ő archetípusaként számon tartott Mr. Biget, Samantha Jones, a show két lábon járó felszabadítása és szexuális ereje pusztán üzenetekben tűnt fel, és ha ez nem lenne elég, a John Corbett által alakított Aidan Shaw sem tért vissza, noha korábban telekürtölte vele a sajtót.

Amit biztosan tudunk, hogy Carrie Bradshaw borzalmasan nehéz évadon van túl, viszont a podcast producerével váltott csókból arra következtetünk, ismét készen áll az ismerkedésre. És akkor most kössük össze ezt a szálat Aidan potenciális visszatérésével, a srácéval, aki gyűlöli a cigifüstöt, imádja a kutyákat, és bármit összebarkácsol a két kezével, vagyis szinte tökéletes.

A Deadline értesülései szerint ezúttal tényleg nagy rá az esély, hogy a karaktert visszahozzák a folytatásban, aminek egyelőre nincsenek információk a premierjéről. Sőt, nem is egy epizódra kukkant be, hanem több részen keresztül lehet része a cselekménynek. A lap megkereste az HBO Maxet és Corbett ügynökét is, de sajnos nem vagyunk előrébb. Ami pont a színésznek köszönhetően eléggé megalapozott, hiszen ő volt az, aki az első évad bemutatója előtt képes volt elhitetni a rajongókkal Aidan visszatérését. „Azt hiszem, jó pár epizódban szerepelek majd” – nyilatkozta a Six Page-nek tavaly áprilisban, amit utólag Sarah Jessica Parker, a sorozat sztárja és executive producere is szórakoztatónak talált.

Carrie Bradshaw újra felvette az egyik legszebb ruháját az És egyszer csak sorozatban

Hogy miért nem érkezett hamarabb, annak az És egyszer csak... készítője szerint nagyon logikus a magyarázata. Egyfelől olyan trauma érte Carrie-t (Big halála), aminek a feldolgozása egy teljes évadot vett igénybe. A gyász tényét bagatelizálta volna el, ha mesébe illően megjelenik az ex, és tömény 80 kilós fájdalomcsillapítóként gondoskodik a happy endről. Ráadásul az, hogy Carrie-t visszahozzák az életbe egy ilyen veszteség után, már nem tette volna lehetővé egy olyan fajsúlyos szál beemelését, mint amilyen Aidan, aki a sorozat három teljes évadát ívelte át. De nem is baj, hiszen itt áll előttünk a folytatás, amiben tényleg bármi megtörténhet. Akár még Aidan Shaw is.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói