Ezek lesznek a tavasz legizgalmasabb filmjei

2017.március.27.

Összegyűjtöttük a 10 legígéretesebb filmet, amit már most érdemes betervezni a tavaszi programok közé.

Ezek lesznek a tavasz legizgalmasabb filmjei
Fotó: Sony

1. Csajok hajnalig

10 év elteltével újra találkozik öt régi barátnő, ráadásul egy lánybúcsún - innentől sejthető a folytatás. Tulajdonképpen a Másnaposok női megfelelőjének is tekinthető a film, és hasonló őrült kalandokra számíthatunk benne.
Bemutató: június 15.

2. Bébi úr

Mikor megszületik a család második gyereke, rögtön az ő kezébe kerül az irányítás. Tim, a hétéves testvér ezt nem nézi jó szemmel, így rögtön ellenhadjáratot is indít, azonban időközben kiderül, hogy meg kell menteni a világot valamiféle őrületes összeesküvéstől.
Bemutató: április 13.

3. Páncélba zárt szellem

Mamoru Oshii filmje egy 1995-ös anime történetét dolgozza fel Scarlett Johansson főszereplésével. Az Őrnagy egy kommandós osztag vezetőjeként száll szembe a legrettegettebb ellenfelekkel, azonban ezúttal valami olyannal szembesül, mint még soha...
Bemutató: március 30.


Ezt olvastad már? Végre megérkezett az Igazából szerelem teljes folytatása

4. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Jack Sparrow ismét egy szellem kalózcsapattal kerül szembe az ötödik részben, és ezúttal a csapat vezére, Salazar kapitány lesz a legfőbb ellenfele.
Bemutató: május 26.

5. Megáldva

Chris Evans nemcsak Amerika kapitányként állja meg a helyét, hanem egy egészen eltérő karaktert is remekül alakít. A Megáldva című filmben megismerhetjük Evans érzékeny oldalát is egy szingli apukaként, aki öngyilkos nővére kislányának nevelésére vállalkozott.
Bemutató: április 7. (USA)

6. A kör

A főhős (Emma Watson) karrierje őrült módon kezd felfelé száguldani, amikor állást kap egy technológiai óriáscégnél, a Körnél. Mivel a lány nagyon tehetséges, hamar visszautasíthatatlan ajánlatot kap főnökétől. Azonban mint kiderül, az elsőre csábítónak tűnő munka közel sem veszélymentes.
Bemutató: április 27.

7. A galaxis őrzői vol. 2.

Íme egy újabb szuperhősös film, ami zúttal Chris Pratt és mókás csapatát állítja a középpontba. A galaxis őrzői mindent megtesznek, hogy legyőzzék a sötét erőket, amik (nahát!) át szeretnék venni a világuralmat.
Bemutató: május 4.

Nézd meg ezt is! 7 titok, amit a Trónok harca új évadáról tudnod kell

8. Ó, anyám!

Ha a könnyed vígjátékokat kedveled, garantált, hogy az Ó, anyám! nem okoz majd csalódást, hiszen amiben Amy Schumer feltűnik, ott már biztos, hogy könnyesre nevetjük magunkat. A főszereplő szerelmi bánatából menekülve nyaralásra indul édesanyjával, ahol természetesen mindenféle slamasztikákba keveredik.
Bemutató: május 11.

9. Minden, minden

A film főszereplője egy különös immunrendszeri betegséggel küzd: nem tud megérinteni semmit. Azonban levelezni kezd a szomszéd fiúval, akivel lassacskán kibontakozik a románc, és már sejthetjük is, miféle fordulatokat tartogat ez a romantikus dráma.
Bemutató: augusztus 3.

10. Wonder Woman

A DC Comics legújabb szuperhőse Wonder Woman, aki minden körülménnyel dacolva bánik el az összes rosszfiúval. A forgatókönyvvel már nincs új a nap alatt, de Gal Gadot most is elbűvülő, szexi és szuper erős.
Bemutató: június 1.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói