„A különböző generációk összefogására van szükség” - Beszerezted már a GLAMOUR Book legfrissebb számát?

2022.november.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem hiába mondják, hogy az offline az új luxus, mi is abban hiszünk, hogy mindenkinek szüksége van egy kis értékes énidőre, és ebben örömmel segítünk neked.

Fotó: Földi Ádám

A GLAMOUR Book egy olyan időtálló kiadvány, amelyet a kávézóasztalra vagy a könyvespolcra szánunk. Egy olyan időkapszulát álmodtunk meg, amely megmutatja hol tart most a világunk, milyen kihívásokat kell megoldanunk. Ezért is lett a második GLAMOUR Bookazine alapkérdése, hogy Mi vár ránk a jövőben?

Tanulhatunk egymástól

A jövő kérdése sosem volt még ennyire időszerű, a GLAMOUR pedig abban hisz, hogy a jövő egy demokratikusabb, a Földet jobban tisztelő világot jelent. A 2022 őszén megjelent Bookazine cikkei is ezekre a témákra reflektálnak. A címlapsztoriban Pataki Ági modell és producer, valamint Békefi Daisy tiktoker mesél arról, mit is jelent számukra a környezetvédelem vagy racionalizálás, az egyéni tudatos tettek és a nagy mondatok helyett a cselekedet. „A különböző generációk összefogására van szükség” - mondják az első és legfontosabb lépést, a többi pedig a közös interjúból kiderül.

Inspirálódj a nagyszerű történetekből!

Nem csak ők, hanem ismert magyar hírességek is üzennek 2042-nek. Kemény Zsófi író, költő, Eke Angéla, színész és aktivista, Vay Blanka író és aktivista valamint Puskás Péter zenész, színész és aktivista üzen a húsz évvel későbbi világnak. Annak az időszaknak, amiért most harcolnak a Fridays for Future mozgalom aktivistái, akik meséltek a mozgalomról, a szociális igazság és klímavédelem közti kapcsolatról vagy éppen a fiatalok klímaszorongásáról. A jövőről, a kihívásainkról, a társadalmunkról pedig Ürge-Vorsatz Diána, Pogátsa Zoltán és Vígh Péter mesélnek. Interjút adott nekünk az évek óta Nobel-díj várományosként számon tartott, nemzetközileg elismert író és legenda Nádas Péter, Halász Judit pedig mesélt nekünk színészetről, a gyerekekről és önmagáról is. Juhász Szép Anna pedig a modern nomádokok izgalmas, természetközeli és a kulturális hagyományokat tisztelő mindennapjairól mesél az olvasóknak.

Kukkants bele a magazinba!

A GLAMOUR kiadványának cikkei nem lesznek olvashatóak az interneten, de megvásárolhatóak az újágárusoknál vagy itt megrendelhető. Ráadásul ha most megrendeled, elküldjük számodra a 2021-es kiadást is, hogy még több izgalmas, exkluzív és tartalmas cikkel élvezhesd az offline luxusát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője