Grammy 2021: a legjobb pillanatok

2021.március.15.

Ahhoz képest, hogy a pandémia kellős közepén tartották meg a 63. Grammy-gálát tegnap este, egy igazán különleges és látványos show kerekedett belőle. Az esemény a Los Angeles-i Staples Centerben került megrendezésre, ahol a résztvevők egymástól megfelelő távolságra lévő asztaloknál foglalhattak helyet. A nyertesek közül sokan most kaptak először Grammy-díjat, de Taylor Swift és Beyonce történelmet is írt az este folyamán.

Grammy 2021: a legjobb pillanatok
Fotó: Getty images/Glamour

Lássuk csak a legjobb pillanatokat a tegnap este megtartott Grammy-gáláról:

Harry Stlyes és 2020 nyarának a legnagyobb slágere

Nem lepődik meg senki, ha eláruljuk, hogy ez a dal egy díjat is bezsebelt az est folyamán. Harry nyitotta az eseményt ezzel a számmal sokak örömére. Most díjazták a sztárt először, az első Grammy-díját kapta meg ezért a dalért.

Dua Lipa produkciójától mindenkinek leesett az álla

A szintén Grammy-díjas sztár két dalt is előadott tegnap este. Az egyik produkció elképesztően szexi volt, felrobbantotta az internetet. Mintha csak Jennifer Lopez utódját láttuk volna. A Future Nostalgia lett egyébként az év pop albuma.

Beyonce arca, amikor megtudta, hogy rekordot döntött

Miután Beyonce és Megan Thee Stallion átvették a díjat a legjobb rap dalért (Savage), kiderült, hogy még sosem nyert senki annyi Grammy-t, mint Beyonce. Az énekesnő reakciója zseniális volt.

Cardi B és Megan Thee Stallion először adja elő a WAP című számot élőben

A Tiktokon elterjedt számot most végre élőben is előadta a két rapper. A külföldi lapok szerint az est egyik nagy pillanata volt ez.

Újabb rekord Taylor Swifttől

Fotó: Getty Images

A legjobb albumért járó díjat harmadszorra is elnyerte az énekesnő. Először 2010-ben díjazták a Fearless-ért, majd 2016-ban az 1989-ért. Idén pedig a Folklore lett az év albuma.

9 évesen megnyerte első Grammy-jét Beyonce lánya

A Brown skin girl című dal díjat nyert a videoklipje miatt. Ezzel Jay-Z és Beyonce közös kislánya 9 évesen Grammy-díjas lett.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!