Gyere velünk táncolni! Jurák Bettina táncművész online órákat indít februártól

2021.február.1.

Ha érdekel a tánc, a mozgás, a testet formáló tréning és gyakorlatok, illetve a különböző kombinációk, erősítések és nyújtások, akkor jó helyen jársz!

Jurák Bettina táncművész online táncórákat indít, melyeknek a célja, hogy mindenki könnyedén, akár a saját otthonából sajátíthassa el a kortárs/moderntánc alapjait, vagy fejlessze a már megszerzett tudását.

Jurák Bettina táncművész tanulmányait a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskolában, majd diplomáját a Magyar Táncművészeti Egyetemen szerezte. Pályáját a Budapest Táncszínháznál kezdte mint gyakornok, majd a Kecskemét City Balett és Badora Társulat táncművésze volt 3 évadon át. Jelenleg szabadúszó táncművész és olyan alkotókkal dolgozik együtt mint Frenák Pál, Barta Dóra, Duda Éva és Feledi János.

2016-ban "Az évad legjobb végzős növendéke" díjat, 2017-ben Fülöp Viktor Ösztöndíjat, 2019-ben "Az évad legjobb pályakezdője" díjat vehette át a Magyar Táncszövetségtől, míg ugyancsak 2019-ben megkapta a Kecskeméti Nemzeti Színház az "Évad legjobb női táncművésze" kitüntetését.

Különböző bemelegítésekre, testet átmozgató gyakorlatokra, más és más kombinációkra, koreográfiákra, nyújtásra és erősítésre invitál új online sorozatával, egyszóval mindenre, ami a testet át- és megdolgoztatja! Hamarosan pedig a GLAMOUR Instagram oldalán is találkozhatsz Bettinával egy Instagram Live sorozat keretében, figyeld a közösségi oldalainkat a részletekről!

A tréning egy jól és előre felépített rendszert követ, melynek segítségével izmosodhatsz, tested tónusosabb és szálásabb lesz, mindeközben hajlékonyabb leszel.Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezés és bővebb információ itt:

http://bettinajurak.com/online-trening-program/

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk