Hatalmas sztárparádé Ariana Grande és Justin Bieber új, közös, karanténban forgatott klipjében

2020.május.9.

Ariana Grande és Justin Bieber várva várt közös dala nemrég érkezett meg, és most már végre klip is van hozzá, nem is akármilyen!

A klip elsősorban arra hívja fel mindenki figyelmét, hogy mennyire fontos, hogy távol maradjunk ezekben az időkben egymástól, és otthon legyünk, amennyit csak lehet ezzel is csökkentve a vírus terjedésének esélyét. Ehhez pedig Justin Bieber a feleségével, Hailey Bieberrel és Ariana Grande is saját maguk forgattak videókat, amiben a Stuck With You című közös számukat adják elő.

De ez nem minden, rengeteg rajongói videó is bekerült a szórásba, Justin és Ariana rajongótáborából azok a szerencsések, akik küldtek be videókat arról, miként töltik otthon az idejüket és persze táncolnak, énekelnek. Sőt, a két sztár felkérte a híres barátaikat is, hogy szerepeljenek a klipben saját maguk által, otthon készített kis klipekkel, így Gwyneth Paltrow, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Demi Lovato, Michael Bublé, Jaden Smith, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Chance the Rapper, Stephen Curry és Jay Shetty is felbukkannak többek között pár másodperc erejéig. Extra ráadás pedig a végén, ahogy Ariana Grande megöleli és ezzel megerősíti a táncos Dalton Gomezzel a párkapcsolatát. Elég komoly lehet a dolog, ha már együtt is karanténoznak!

A Stuck With You dal és klip teljes bevételét jótékony célokra fordítják, a frontvonalban dolgozók gyerekeinek támogatására létrehozott alapítványnak adományozzák a bevételt, akik a pénzt a járvány miatt különös nehézségeknek kitett orvosok, egészségügyi dolgozók, rendőrök és tűzoltók gyerekeinek oktatására fordítják.

Nézd meg itt a klipet:

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói