Hosszú idő után először jelentkezik szólóban és magyarul Király Viktor

2021.február.17.

Magyarország egyik kedvenc előadója rendhagyó szerzeménnyel érkezik. Király Viktort kollaborációiban eddig többször is hallhattuk magyarul énekelni, most azonban szólóban is megmutatja mire képes. Jelentjük, zseniális dal született, ami azonnal rabul ejt.

"A rajongóim, a közönségem felől is felmerült ez. Amikor angolul énekelek, akkor kérik, hogy magyarul is szóljak hozzájuk, nekik is szerettem volna kedveskedni ezzel a dallal. Minig is vágytam arra, hogy úgy írjak meg egy számot, amit magyarul is át tudok adni a rajongóknak, ez egy ilyen szerzemény lett"- meséli Viktor, majd hozzáteszi, hogy "teljesen más érzés úgy énekelni, hogy a közönség szó szerint velem együtt szólal meg. Angolul is kísérnek, de magyarul ez még szebben hangzik".

A track nagyon mély jelentéssel bír, Viktor arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy milyen törékenyek is a kapcsolataink, ezért ezekért dolgozni kell. A Szabadeséshez egy különleges klip is forgott, amiben Viktor egy komoly autóbalesetet szenved, földöntúli érzések öntik el. Az alkotók maximálisan a dal jelentésére formálták a klipet.

"A dal jelentését szerettem volna átadni, azt, amit én érzek ezzel kapcsolatban. Egy pillanat alatt veszíthetjük el a számunkra legfontosabbakat. Az emberek hajlandók apróságok miatt sutba vágni egy kapcsolatot. Amióta megszületett a kisfiam, azóta többször is eszembe jut, hogy küzdeni kell egymásért, a családért"- emelte ki az énekes.

A klipben Viktor felesége, Anita a női főszereplő, az énekes azt is elárulja, miért:

"A klipforgatás több napig tartott, nem éreztem helyénvalónak, hogy ez ilyen mély tartalommal bíró dal videóklipjében egyedül szerepeljek, de azt sem szerettem volna, ha egy kvázi idegen szimbolizálja a "Szabadesés" lényegét, így esett a választás a gyönyörű feleségemre. Szerintem igényes módon minden érzelmi oldalamat megmutat ez a klip és dal! Nagy Bence csapata csodálatosan megvalósította sajátos képi világgal, Závodi Gábor pedig igazán megfogta, amit el akartam mondani a dalban".

A különleges klipet itt tudod megnézni:

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!