Így változtak meg a Trónok harca sztárjai a kezdetek óta

2017.július.26.

Minden bizonnyal korunk legfontosabb televíziós sorozata a Trónok harca, ezt nem is igazán szükséges különösebben magyarázni, hiszen a számok önmagukért beszélnek. A hetedik évad szezonnyitó epizódját júliusban több, mint 10 millió ember nézte Amerikában, amivel saját korábbi rekordját döntötte meg, már 38 Emmy-díjat zsebelt be, amivel szintén csúcstartó.

A sorozat első részeit még 2010-ben kezdték el forgatni, azóta eltelt 7 év, ami egy felnőtt színész esetében talán nem is olyan borzasztóan nagy idő, de a szereplők között jócskán voltak olyanok, akik még alig tinédzserek voltak ekkor, így aztán Maisie Williams, vagy Sophie Turner bizony a szemünk előtt nőtt fel, és vált sztárrá. Most összeszedtük a Trónok harca női szereplőit, és megmutatjuk, hogyan változtak meg az évek során.

Sophie Turner

Az angol színésznő már nem volt tapasztalatlan kezdő, amikor 24 évesen kiválasztották a Viharbanszületett Daenerys Targaryen szerepére. Az igazi áttörés persze számára is a Trónok harca volt. Úgy hírlik, hamarosan egy Star Wars-filmben is láthatjuk majd. Emilia éppen abban az időszakban szerepel a sorozatban, amikor a legtöbb fiatallal megáll az idő, már ami a megjelenését illeti, sokan állítják, hogy a színésznő nemrég plasztikáztatott, de ez nem látszik a legújabb utcai fotóján:

Emilia Clarke

Olvastad már? 7 titok a Trónok harca 7. évadjáról

Lena Headey

Ő volt a legfiatalabb a Trónok harca szereplőgárdájából, hiszen mindössze 13 éves volt, amikor forgatni kezdték a sorozatot. Egyértelműen ő változott a legtöbbet, de ez nem is csoda. Arya Stark szerepével azonosítja mindenki, pedig fiatal kora ellenére rengeteget forgat, és bizony mindent elkövet, hogy a karrierje ne rekedjen meg a sorozat lezárultával:

Maisie Williams

Olvastad már? Gyönyörű Trónok harca inspirálta fonatok

Natalie Dormer

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját