Justin Bieber a YouTube szégyene! 6 milliárd néző szavazott rá 2016-ban

2016.december.8.

Még mielőtt végletesen felháborodnátok, vagy legalábbis Justin Bieber feltétlen hívei, a cím egy rosszul sikerült vicc. A novemberi amerikai elnökválasztás után Donald Trumpot nevezik sokan Amerika szégyenének. Nos, a YouTube éves szavazását egy legalább annyira megosztó személyiség nyerte, mint az elnöki széket.

Justin Bieber fellépés
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Az egykori kanadai tinisztár tavaly tért vissza a popipar nagypályájára a Purpose című albumával. Az immár teljesen újradefiniált imidzs teljes sikerként könyvelhető el. Már az új lemeze is viszonylag kedvező fogadtatásra talált és nagyon úgy tűnik, hogy Justin Biebernek sikerülni fog mindaz, ami a gyerekpopsztárok legnagyobb problémája, hogy felnőve már meg sem tudják közelíteni tini sikereiket. A sztár cseppet sem lett szimpatikusabb, mint volt, de a közben félig-meddig felnőtt egykori tinirajongóit sikerült megtartania.

Nem volt izzasztó küzdelem, Justin Bieber mindenkit megelőzött 2016-ban:

Edzésen a lenépszerűbb videós sztár Justin Bieber
Fotó: Northfoto

A YouTube elég jó mérőeszköz, az idei év véges összesítésből pedig egyértelműen kiderül, hogy Justin Bieber ma az első számú popsztár, még akkor is, ha sokaknak már a neve hallatán is feláll a szőr a hátán. Akár tetszik, akár nem 2016-ben csaknem 6 milliárd alkalommal nézték meg a kanadai sztár klipjeit a videómegosztón, a Sorry 1,8 milliárdos nézettséggel az idei év legnézettebb klipje volt, a What Do You Mean szintén milliárd felett teljesített, a Love Yourself pedig hamarosan szintén eléri az álomhatárt.

Ezzel Justin Bieber az egyetlen előadó, aki a Vevo éves toplista élmezőnyében több videóval is szerepel és rögvest hárommal. Adele Hello című dala óriási sikere ellenére is majd 500 millióval kevesebb megtekintésnél jár. A Fifth Harmony harmadik helyezése talán meglepetés lehet, ahogy mondjuk az is, hogy a körülrajongott albummal jelentkező Beyoncé a Top 10 közelébe sem férkőzött. Justin Bieber viszont mindent visz, úgyhogy itt is van az idei év legnagyobbat futó klipje:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói