A legjobb karácsonyi filmek a Netflixen, ha már most elkezdenéd a hangolódást

2022.november.16.

Nincs is jobb annál, mint időben elkezdeni a karácsonyi készülődést. És most ne csak az ajándékok beszerzésére gondolj, hanem a hangolódásra, és ezzel együtt saját magadra is. Ebbe természetesen beletartozik a Netflix előtti filmezés és forró csokizás is. A Netflix pedig alaposan kiveszi a részét, hogy idén ne az utolsó pillanatban kerülj ünnepi hangulatba. Listáztuk, milyen karácsonyi újdonságot és régi klasszikust nézhetsz meg már most a streaming platformon.

A legjobb karácsonyi filmek a Netflixen, ha már most elkezdenéd a hangolódást
Fotó: Profimedia

Sokaknál minden évben örök program a Reszkessetek, betörök! vagy az Igazából szerelem, de a streaming szolgáltatók kínálatában ennél jóval több klasszikus vagy akár új filmet lehet találni. Mutatunk néhányat a Netflixen elérhető karácsonyi filmek közül.

Lindsay Lohan és a Karácsonyi románc

A színésznő egy elknyeztetett örökösnő szerepében tér vissza a Karácsonyi románc című filmben. Az alapsztori klasszikusnak mondható, egy síbalesetben elveszti az emlékeztet, majd egy balszerencsés özvegy férfival és annak lányával tölti a karácsonyt. Hogy mit tudnak csavarni ezen a történeten a rendezők, azt már akár ma este kiderítheted.

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket!

Aki nem filmet, hanem inkább sorozatot nézne, de maradna a könnyed vígjátéknál, az nyugodtan felveheti a listájára a Dennis Quaid főszereplésével készült sorozatot, amelyben egy összetartó család mogorva, de gondoskodó családfője találkozik először lánya zenész barátjával.

Holiday

Valószínűleg sokan ismerik ezt a karácsonyi klasszikust, ami után az emberek a valóságban is belelkesedtek, és elgondolkoztak a lakáscserén. Azt nem állítjuk, hogy mindenki olyan élményekkel térhetett haza, mint Cameron Diaz vagy Kate Winslet, de a Holiday karácsonyi klasszikussá nőtte ki magát, amit érdemes betervezni az ünnepi szezonban.

10 sztárpár, akik vakrandin találkoztak először

Rossz anyák karácsonya

Ha valamikor is úgy éreznéd, hogy a karácsonyi tökéletesség nem a te világot, és emiatt elbizonytalanodsz, akkor irány a Netflix-fiókod, és a tökéletlen anyák karácsonya anyósokkal, stresszel, de happy enddel.

Ezt jól kisütöttük, ünnepi kiadás

Ha már tökéletlenség, akkor arra is tudunk megoldást, ha elkeserednél amiatt, hogy szétrepedt a bejgli, vagy a mézeskalács figurák nem csak ijesztőek, de olyan kemények is, hogy beletörik a fogad. A gasztrosorozatban megnézheted, hogy mások sem veszik könnyedén az akadályokat, ha süteményekről van szó.

A Grincs

Klasszikus ugyan, de nem a szokásos romantikus értelemben. Grincs szeretné ellopni Kifalva karácsonyát, de a kérdés az, hogyan sikerül-e meglágyítani a szívét? Tökéletes családi mozi, legyen szó a Jim Carrey főszereplésével készült verzióról, vagy az eredeti animációs filmről.

A szerelem illata

A randiappoknak megvan a veszélye, erre jön rá egy Los Angeles-i írónő is, aki ötezer kilométert utazik, hogy a tökéletesnek tűnő férfival találkozzon, majd rájön, hogy átverték. Ebből még eddig bármi lehet, de előre szólunk, hogy nem thiller, hanem romantikus vígjáték a film.

Egy herceg karácsonya

Kicsit kevesebb intrika és fájdalom, mint a Korona című sorozatban, és egy kicsivel nehezebben hihető történet arról, hogy egy egyszerű fiatal nő és egy trónörökös hogyan találhat egymásra. Ha valakinek megtetszett a mesebeli sztori, annak az a hírünk, hogy külön rész készült az esküvőről és az új trónörökös érkezéséről is.

Négy karácsony

A 2008-as klasszikusban Vince Vaughn és Reese Witherspoon indul családlátogatásra, ahogyan azt a legtöbben szokták tenni ebben az időszakban. Mivel a szüleik elváltak, így ez összesen négy családlátogatást jelent számukra, az ezzel járó stresszel és váratlan helyzetekkel.

Összegyűjtöttük Reese Witherspoon legjobb romantikus vígjátékait - Ezeket tényleg látnod kell!

A dagadék

Nem túl kedves és karácsonyi a címe a Mel Gibson főszereplésével készült szokatlan humorral felvértezett thillernek. A Télapónak egy kis mellékes után kell néznie, így a nyugosabb időszakokban alkatrészeket gyárt a hadseregnek, míg egy bosszúszomjas 12 éves bérgyilkost nem fogad, hogy megölje.

Nem karácsonyi szórakozást keresel? Tudunk abban is segíteni!

Ez is érdekelhet

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói