Kiss Virág: Én mozgatom Puskás Petit!

2018.január.18.

A mindig mosolygós fitnesz világbajnok, Kiss Virág őszintén vallott arról, hogy bár közel két és fél éven át ő volt az, aki a szó szoros értelmében mozgatta Puskás Petit, most mégis úgy döntött, elengedi a zenész kezét. Mindez persze nem komoly, a páros a Red Bull #edzésbárhol mozgásra ösztönző kampányfilmjében állít görbe tükröt elénk, és világít rá arra, hogy ideje nemet mondani a kifogásokra, hiszen az aktív mindennapok csak rajtunk múlnak!

Január elején a toplistás fogadalmak között szerepel a rendszeres mozgás beiktatása a mindennapokba, ám ahogy múlik az idő, úgy fogy lelkesedésünk. Puskás Peti a Red Bull január 18-án induló, mozgásra ösztönző kampányfilmjében megtapasztalhatta, zsúfolt mindennapjai mennyivel egyszerűbbek lennének, ha tényleg ott állna mögötte egy olyan mozgatórugó, mint Virág, de persze valójában ez nincs így és ő is tudja: az aktív mindennapok csak rajtunk múlnak.
Kiss Virág különösen örül annak, hogy ezúttal egy másik oldalát is bemutathatja, és tőle nem megszokott módon hívhatja fel a figyelmet a kitartás fontosságára.

„Az emberek képesek abba a hibába esni, hogy kitűznek célokat, és utána valahogy az út elején, vagy a kellős közepén feladják. Mi pont azt szeretnék üzenni mindenkinek, hogy ehhez nem kell semmi extra, csupán akaraterő” – árulta el Virág.

Azért, hogy mozgalmasan induljon az új év, a Red Bull január 18-tól kreatív és mozgalmas kihívásra ösztönzi a lelkes sportolni vágyókat, akik a #edzésbárhol segítségével azt is bebizonyíthatják, hogy az edzés nem konditerem függő, hiszen mozogni bárhol lehet. Ezért ahelyett, hogy azon gondolkodnánk, hogyan kerüljük ki a napi mozgást, inkább gondolkozzunk azon, hogyan csempésszünk bele még többet! Érdemes felfedezni a várost, a környezetünket, hiszen rengeteg lehetőséget rejt magában. Futhatunk akár a naplementében vagy végezhetünk karizom-gyakorlatokat a közeli park padjain, ezzel is helyettesíthetjük az edzőtermek gépeit.
Január 18-tól bárki csatlakozhat a Red Bull kihívásához, amely során számos ajándék mellett egy exkluzív fitnesz órára is belépést nyerhetnek a legkreatívabb és legmozgékonyabb résztvevők.

További információkért látogass el a játék oldalára.

Ez is érdekelhet

Ismered a magas sarkú cipők történetét? Biztonsági és higiéniai oka is volt, hogy férfiak viselték!

Ismered a magas sarkú cipők történetét? Biztonsági és higiéniai oka is volt, hogy férfiak viselték!

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról