Legjobb karanténprogram: Hallgasd, ahogy Daniel Radcliffe felolvas a Harry Potterből

2020.május.6.

A világ egyik legkedveltebb könyvsorozata és franchise-jaként sokan életünk különböző, nehezebb időszakában a Harry Potterhez fordulunk. Ki újraolvassa a könyveket, ki végignézi a filmeket, hogy kicsi melegséget vigyen a szívébe, de a volt Pottermore, most már WizardingWorld.com oldalon is rengeteg szuper elfoglaltság, további olvasnivaló, érdekesség található a Harry Potter-univerzummal kapcsolatban.

Harry Potter
Fotó: Warner Bros.

Mióta otthon vagyunk rengeteg oldal, márka, cég dolgozik azon, hogy ezeket a hónapokat minél elviselhetőbbé tegye számunkra, és ez alól az egyik kedvencünk, a Harry Potter birodalom sem képez kivételt. Az oldalon elindítottál a Harry Potter at Home sorozatot, aminek keretében az eddiginél még több érdekesség, plusz kvíz, játék, olvasnivaló kerül fel az oldalra. A legújabb meglepetés pedig az első könyv, a Harry Potter és a Bölcsek kövének felolvasása, amihez az első felolvasó felvétele már meg is érkezett. Ő pedig nem más, mint Harry Potter maga, azaz Daniel Radcliffe.

Daniel Radcliffe
Fotó: wizardingworld.com

A színész már több alkalommal kifejtette, hogy nem áll szándékában visszatérni a szériához semmilyen formában, de úgy tűnik J.K. Rowling kérésének csak nem tudott ellenállni, és eddig elképzelhetetlennek vélt vágyunkat váltotta valóra: felolvas a Harry Potterből.

Az első fejezetet már meg is tudod hallgatni, nézni Daniel Radcliffe előadásában a https://www.wizardingworld.com/chapters/reading-the-boy-who-lived oldalon, és érkezik még több híresség, színész, akik újabb és újabb fejezeteket fognak felolvasni. Csak álmodni merünk róla, hogy Emma Watson is csatlakozni fog hozzájuk.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói