Lehet visítani! A Jonas Brothers 6 év után visszatér

2019.február.19.

Próbáld meg visszafogni magad, de minden jel arra utal, hogy a Jonas testvérek újra összeálnak, és nemcsak új zenéken dolgozhatnak, hanem egy dokumentumfilm is készül róluk!

Jonas Brothers
Fotó: Rexfeatures

Az Us Weekly értesülései szerint a három tesó titokban Londonban találkozgatott, ahol már el is kezdték visszatérésüket megalapozni. Egy "bennfentes" szerint ez lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb zenei visszatérése, és bár nem túl szépen váltak el, a Jonas Brothers feloszlása óta a fiúk kapcsolata ismét helyrejött, és közelebb állnak egymáshoz, mint korábban bármikor. Ezt is bizonyítja, hogy Nick Jonas tavalyi esküvőjén Priyanka Choprával a fiúk végig öccsük mellett álltak, és boldogan támogatták házasságkötésüket Priyankával.

Priyanka Chopra a leggyönyörűbb esküvői fotójukat posztolta, a legcukibb üzenettel

Priyanka Chopra a leggyönyörűbb esküvői fotójukat posztolta, a legcukibb üzenettel

Az is rásegített a nézeteltérések rendezésére, hogy mindhárom srácnak igencsak sikeres karriert sikerült felépítenie az elmúlt 6 évben, amióta a Jonas Brothers megszűnt létezni. Joe Jonas megalapította a DNCE bandát, amit sikert sikerre halmoz, Nick Jonas két nagyon is jól teljesítő szólólemezt adott ki és színészi karrierje is beindult, Kevin Jonas pedig családjára összpontosított az utóbbi években, illetve egy amerikai valóságshow-ban szerepelt.

A Jonas Brothers az egyik legsikeresebb fiúbandája volt a 2000-es évek elejének, kezdeti sikerüket a Disney Channel Rocktábor filmjeinek, valamint a Jonas sorozatuknak köszönhették, aztán meghódították a világot zenekarukkal, aminek a népszerűségét talán a One Directionnel lehet egy napon említeni. Karrierjük nagyjából egy időben indult Miley Cyrus, Demi Lovato és Selena Gomezével, 2013-ra azonban egyre több dologban nem tudtak már egyetérteni, ami a zenekar jövőjét és zenei irányát illette, lefújták a turnéjukat, új lemezüket is, majd hivatalosan bejelentették, hogy a feloszlás mellett döntöttek.

A visszatérés egyik jele talán az is lehet, hogy tavaly újra aktiválták a már 6 éve nem élő Instagram oldalukat, és ha valahol, akkor itt biztosan bejelentik majd a visszatérést hivatalosan is, úgyhogy érdemes rajta tartani a szemünket.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/b9FGE-oARV/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> View this post on Instagram Buffalo! We're on a boat with Kiss 98.5 A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on Jul 19, 2013 at 9:32am PDT

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját