Lehetséges, hogy visszatér a Pletykafészek?

2017.április.22.

Vedd elő a Gucci papucsokat és a Burberry hajpántokat a szekrény mélyéről, ugyanis úgy tűnik, a Pletykafészek visszatér!

Gossip Girl folytatás
Fotó: CW

Nemrégiben megírtuk, hogy egy hasonló sorozat, a Prep már készülőben van, és nem sokkal rá Blake Lively elejtette egy interjúban, hogy lehetséges, hogy az ikonikus Pletykafészek is visszatér. A Serena van der Woodsen karaktert játszó színésznőt a folytatásról kérdezték, és Lively válaszától rögtön reménykedni kezdtünk:

"Sok dolgon múlik. Hogy csinálnám-e még hét évig? Nem, az kemény munka, kisgyerekeim vannak, és nem szeretnék ilyen sok időt távol lenni. De már megtanultam az életben, hogy soha ne mondd, hogy soha. Olyan dolgot szeretnék csinálni, amilyen korábban még nem csináltam. (...) De ki tudja - ha jó volt, logikus a folytatás. Nagyon jól szórakoztunk a felvételek alatt, és szerettem New Yorkban dolgozni" - árulta el a színésznő.

Blake azt is elárulta, hogy a sorozatot eredetileg Torontóban készítették volna, de Josh Schwartz és Stephanie Savage leszavazta az ötletet. Utólag már a színésznő is jobbnak látja, hogy New Yorkot választották, hiszen fontos szerepet játszott a sorozatban a nagyváros hangulata.

"A legjobb helyeken jártunk. Nem csak egy jó sorozat volt, de szuper városnéző program is" - emlékezett vissza Lively.

Csak reménykedni tudunk, hogy Lively valóban végiggondolja a lehetőséget, és hamarosan ismét együtt izgulhatunk Serenával a gimis kalandokban, ha nem másként akkor csak egy film erejéig is!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói