Már most tudjuk, mit hallgatsz februárban: érkezik Justin Timberlake új albuma!

2018.január.30.

A tízszeres Grammy- és négyszeres Emmy-díjas popisten, Justin Timberlake február 2-án jelenteti meg ötödik stúdióalbumát, a Man of the Woods-t, amit máris legambíciózusabb anyagaként emlegetnek, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival.

És amitől még izgalmasabb a produktum: a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta. A személyes jelleget pedig tovább erősíti az a tény, amit Justin a Beats 1 rádióműsorban fedett fel; az album címét fia neve inspirálta. Egyszer rákeresett az interneten, hogy mi is a Silas név jelentés és a végeredmény az volt, hogy "Man of the woods".

Ezt láttad már? Justin Timberlake olyan megható dolgot mondott Jessica Bielről, hogy elolvadsz

Justin Timberlake

A 16 dalt tartalmazó Man of the Woods albumról már megismerhettük Pharrell Williams produceri munkájának gyümölcsét, az intenzív és disztópikus Supplies-t, a futurisztikus Filthy-t; és nemrég kóstolót kaphattunk a country melódiák hatását ígérő lemez rusztikus oldalából, az akusztikus gitárban dúskáló Say Something által.

Két nappal a Man of the Woods megjelenését követően, február 4-én a dalok élőben is debütálnak majd a Super Bowl estéjének félidejében, ahol – csakúgy, mint 14 évvel ezelőtt, a felejthetetlen Janet Jackson-incidens idején – Justin Timberlake lesz a sztárvendég.

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói