A boldogságod kulcsa benned rejlik - Erről szól Marge új dala

2022.május.21.

Most jelent meg Marge visszatérő albuma, amelyhez sorban készülnek a képi anyagok is. Ezúttal a Pendrive című dalhoz forgott egy különleges klip, amelyben Börcsök Viki műkorcsolyázó-táncos látható.

A boldogságod kulcsa benned rejlik - Erről szól Marge új dala
Fotó: ajkai dávid

"5 éves vagyok a kiskori felvételeken, akkor kezdtem el korizni pár hónapja" - derül ki Börcsök Viki vallomásából. "Odáig rengetegszer volt légúti betegségem, a mandulámat ki akarták műteni, már időpont is volt a műtétre. Majd a jégpályán megtaláltam önmagam, és minden bajom elmúlt. Az életem részévé vált a sport, viszont mindig is azt éreztem, hogy még van bennem más irányú érdeklődés. Gyerekszínész is voltam a sport mellett, de egy idő után nem ment a kettő együtt. A sportot választottam, de a színészet nagyon hiányzott, amikor felnőttem, akkor a jégrevüben kiéltem mind a két szerelmemet. Viszont tudtam, hogy muszáj tovább lépni és bátornak lenni, újba kezdeni, mert örökké nem tudom ezt csinálni. Ekkor hagytam mindent hátra és műsorvezetőnek tanultam. Majd a tévé világában elhelyezkedtem műsorvezetőként és ismét színészként. De miután anyuka lettem, teljesen elvesztettem mindent. Mindent elölről kellett kezdenem, mert sajnos még mindig ott tart a világunk, hogy ha egy nő anyává válik, akkor nagyon nehezen kap újra lehetőségeket és senki sem számol már vele. Miközben meg kell küzdenie azzal is, hogy lépten-nyomon azzal szembesül, hogy ő mint önálló személy megszűnt létezni, mert valaki anyja lett és valaki felesége. És kutyakötelessége mindezt mosolyogva csinálni, hisz nőként ez van elrendelve" - árulta el magáról Viki, aki hozzátette, hogy mikor ebben helyzetben találta magát, akkor alapította meg az Anyád, hogy van?! című vlogját, ahol az édesanyákról blogol. Tabuk nélkül veséznek ki témákat, ezzel segít a többi anyukának, utat mutat az apukáknak is, hogy jobban megértsék a kedvesüket, hogy éppen mi zajlik bennük.

Marge a Pendrive című dalával kapcsolatban úgy fogalmazott: "ez a gondolatteremtő erejének a híre. Én ebben hiszek, és próbálom így élni a mindennapjainkat is. Próbálom megáldani szép gondolatokkal a családomat és magamat is, erre tudatosan figyelni. Fontos, hogy aki vagy, azt sose hagyd, hogy elnyomják benned, vagy hogy valaki azt éreztesse veled, nem számítasz. Te vagy a legfontosabb! A dal a férjem lányához (nekem “kapott lányomhoz") szól. Szeretném, ha hinne magában, hogy mennyire csodálatos és erős lány."

Így talált vissza önmagához Marge - Hallgasd meg új lemezét

Börcsök Viki elárulta, számára a reményt adja a dal minden sora, mantraként szokta énekelni, hogy “Teremt a gondolat, számít, aki vagy”. Így nyilatkozott: "Egész életemben próbáltam mindenkinek megfelelni, elnyomni magamban a vágyaimat, idomulni a környezetemhez, de ennek vége! Ennek a dalnak a hallatán éreztem azt, hogy mekkora erőt tud adni ez a gondolat. Hogy nem szabad feladni, nem szabad elengedni és beletörődni abba, ami nem okoz boldogságot. Még én is csak gyakorolom mindezt, de hiszem, hogy sok ilyen produkcióval egyre többünknek sikerülhet."

Hallgasd meg itt a dalt:

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk