Ne hagyd ki Marge lemezbemutató koncertjét!

2022.szeptember.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Különleges este keretében tér vissza a színpadra Marge. Megmutja, hogyan lehet egy lemez és egy alkotási folyamat önmagán is túlmutató, és hogy hogyan lehet egy előadó reményt adó, inspiráló és mendéket nyújtó a legnehezebb helyzetekben is. Az Akváriumban rendeződő koncerttel jól indul majd az ősz, ráadásul civil szervezetekkel is megismerkedhetsz.

Marge koncertje szeptember 17-én lesz az Akváriumban. Igazi közösségi élménynek ígérkezik!
Marge koncertje szeptember 17-én lesz az Akváriumban. Igazi közösségi élménynek ígérkezik!
Fotó: GLAMOUR

Színpadon most először hallható a Zsuzs lemez, az online vendégeskedés után pedig élőben mutatkoznak be a Szerdán Margenál sorozatban együttműködő alapítványok és egyesületek is.

Zsuzs

Marge egész fiatalon Zsuzs néven kezdett zenélni, a Zsuzs album így nem más, mint a múlt, a szembenézés, a megtett útra való visszatekintés. Nem az a fontos, hogy hol vagy most, hanem hogy honnan jöttél, és mennyi mindenen mentél át, amíg megérkeztél ebbe a pillanatba - vallja az énekesnő. A színpadon most debütáló lemez bátor szembenézés minden eltitkolt, de megélt fájdalommal, pusztító, de legyőzött nehézséggel, amit Marge legkisebb gyermekének, első kislányának gyógyító és leheletfinom megjelenése tesz egészen különlegessé. Az életút így teljes, a dalokból érezhető múlt rögös hidegségéből megérkezve a puha teljességbe.

"A Zsuzs egy vallomás és egy ajándék magamnak. Önmagamat ajándékozom, tessék, dolgozz vele. Ez vagy te. Ismerd meg, változtasd, fogadd el és szeresd. Őszinte, nyers, van benne szorongás, fájdalom, elengedés, befogadás, elfogadás, küzdelem és sok-sok szeretet. Olyan, mint amilyen én vagyok. Akinek fontos, hogy ki voltam, ki lettem, és ki lehetnék még, ha jó úton maradok. Most szeretném jól csinálni."

Az album a belső munka mellett egy nagy találkozás eredménye is: a lemez producere Hundred Sins, aki valódi inspiráló, támogató közeget biztosított Marge-nak az alkotás folyamata alatt. Ő kellett ahhoz, hogy Marge újra felfedezze önmagát a zenében, hogy ez a zenei visszatérés tisztító erejű és önazonos lehessen.

Szerdán Margenál

De az este nem csupán a befelé figyelésől szól, hanem a segítségnyújtás fontosságáról is, ahogy az az egész alkotói folyamatot is végigkísérte. Az elcsendesedés időszakában Marge különleges és egyedülálló módját találta meg annak, hogy hogyan adjon útmutatót, támogatást követőinek a közösségi média felületein a kihívásokkal teli időkben. Ez a példaértékű vállalás hívta életre a Szerdán Margenál tartalmakat kommunikációs teret adva egyéni és társadalmi szinten is fontos szervezeteknek, és egyben valódi segítséget nyújtva a rajongóknak.

A meghívott szervezetek vagy közvetlenül nyújtottak kapaszkodót Marge életének egy-egy nehéz időszakában, vagy munkásságukat általában tekinti inspirálónak és támaszt nyújtónak. A szokatlan, de példaértékű vállalás pedig azonnal életre kelt: a Szerdán Margenál alkalmak komoly sorsfordító pillanatokat hoztak, bizonyítva hogy milyen fontos és felelős döntés, ha az előadóművészek felé forduló figyelmet felelősségteljesen használja valaki.

Az este folyamán a meghívott szervezetek közül nyolc (Kék pont, Hintalovon, NaNe és Patent, Szeretest, TASZ, Császárvonal, Kikapcs, Monológ Coaching) élőben is bemutatkozik, hogy az online térből kilépve is találkozzhassunk egymással.

Marge koncertjén olyan civil szervezetekkel is megismerkedhetsz, akik sokat tesznek értünk és a közösségünkért
Fotó: GLAMOUR

Építsünk Univerzumot!

Ezt a fontos estét zeneileg aZorka nyitja, aki fantasztikus hangja mellett dalszövegeiben annak is lenyomatát adja, hogy egy fiatal lány milyen kérdésekkel szembesül ma, és azokkal hogyan birkózik meg. Önazonossága, egyszerű, őszinte letisztultsága tökéletes indítója ennek az összekapaszkodásra és nagy találkozásokra is lehetőséget adó programnak.

Szeptember 17-én mindenki megtapasztalhatja, milyen felszabadító és energizáló, amikor újra rátalálunk saját erőnkre, és felismerjük azt a védőhálót, amit a körülöttünk lévő emberek, szervezetek nyújthatnak nekünk. Megtesszük az első lépést önmagunk és egymás felé, és elkezdünk építeni valami újat, valami otthonosabbat, valami közöset.

Erre az estére nem közönséget várunk, hanem azt, hogy mindenki elhozza önmagát, úgy, ahogy éppen van, mert számít, aki vagy!

Az este során élőben is bemutatkozó szervezetek

A Kék pont munkatársai fiataloknak szóló tájékoztató anyagokkal készülnek azzal kapcsolatban, hogy miképp lehet hozzájuk fordulni gyorsan, könnyen, anonim módon bármilyen problémával. Az új és a korábban jelentkezett önkénteseknek is lehetőséget nyújtanak a személyes regisztrációra, ismerkedésre.

A Hintalovon Alapítvány munkatársai gyermekkor kihívásairól hoznak tájékoztató anyagot fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Ízelítőül: hogyan legyen tudatos a digitális lábnyomod, mit ossz meg magadról és mit ne? Hogyan maradj biztonságban az interneten? Szülőség a digitális korban. Milyen jogaid vannak fiatalkorúként ha elváltak a szüleid, és millyen elvált szűlő légy?

A Nane és Patent munkatársai a nőkhöz és férfiakhoz is szólnak majd, komolyan és könnyeden megközelítve hívják fel a figyelmet a szexuális bántalmazásra. Lesznek címkézett óvszerek a Nem az mindig Nem felirattal, de az áldozatoknak is segítenek megfelelő helyet taláni a feldolgozásra.

A Szeretest egy igazán fontos, pozitív testképpel foglalkozó kezdeményezés. Az estére egyedi installációval érkeznek, amik bemutatják, hogyan ne beszéljünk a saját testünkről. Megismerhetünk különfféle testképeket és élethelyzeteket is.

A TASZ munkatársai fiatalokat és fiatal felnőtteket érintő emberi jogi kérdésekkel kapcsolatos informatív anyagokkal készülnek. Ilyenek az egyetemmel kapcsolatos jogok, hogy milyen jogaink vannak betegként egy kórházban vagy éppen elvált szülők gyermekeként. A fiatalok élethelyzetein keresztül mutatják be, hogy van mindenkinek joga van kiállni az érdekeiért.

A Császárvonal fontos feladatot lát el a szülő nők és a társadalom életében, érzékenyít egy nehéz téma kapcsán, a császármetszéssel szülés és születés irányában. Miért és hogyan lehet háborítatlan? Vagy pont hogy nem? Tudod-e hogy te hogyan születtél?

A Kikapcs két fiatal lány alapítványa speciális nevelési igényű gyermekkel élő családok számára, ahol kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. Fontos, hogy tudjuk, hogy van ilyen is, és az érintettek pedig támaszt, közösséget találhatnak maguknak.

A Monológ Coaching egy coaching program, ahol Ajkai Móni a művészet segítségével segít megtalálni az utad. Sok fontos, önbizalmat adó gondolattal és kérdéssel érkezik.

Így talált vissza önmagához Marge - Hallgasd meg új lemezét

Így talált vissza önmagához Marge - Hallgasd meg új lemezét

Marge válaszolt pár kérdésünkre is az eseménnyel kapcsolatban:

Hogyan kapcsolódnak ezek csoportok a lemezedhez?

Szerettem volna létrehozni egy olyan eseményt, amiben sokat kaphatnak a vendégek. Önmaguktól, másoktól és tőlem is. Egy olyan kerek alkalmat, amikor nem tudod otthon hagyni önmagad. Amikor megtapasztalod azt, hogy számít a jelenléted. Nemcsak egy vendég vagy a sok közül, hanem Te magad vagy a legfontosabb vendége Önmagadnak ezen az estén. Gondolatébresztő dalok, alapítványok, beszélgetések, interaktív játékok. Mi magunk, együtt.

A lemezemen minden dalt egy-egy olyan téma inspirált, amit aztán ha szervezetekre bontjuk, össze tudjuk párosítani őket. Ilyen a szabadság, a mentális egészség, a biztonságos gyerekkor, sosem vagy egyedül, mindig van segítség, szexuális biztonság, a testkép. Abban az időszakban, amikor aktívan nem koncerteztem és erre még rájött a pandémia, indítottam el a #szerdánmargenál takeovereket az Instagramomon. 24 óráig láttam vendégül többek között a szeptember 17-én velem tartó alapítványokat, egyesületeket, kezdeményezéseket. Szeretném, ha offline is megismerhetnénk őket.

Melyek a legfontosabb tevékenységeik, amelyeket kiemelnél, részletezd a munkáikat!

Úgy próbátam összerakni a meghívott csoportokat, hogy minden szegmenst lefedjünk és minden korosztály számára lehetőséget nyújtsunk, ha kérdésük van, ha segítségre van szükségük az életük bármilyen területén.

Miért fontosak számodra ezek a témák?

Szeretném, ha nem tabusítanánk a valóságot. Azt a valóságot, amit az online térből kilépve élünk meg és ami nem megkomponált “legjobb éneink” bemutatásáról szól, hanem rólunk.

Számomra ezek a szervezetek, alapítványok a személyiségfejlődésem különböző szakaszaiban nyújtottak támpontot és lendítették át az elakadásaimat. Szeretném, ha mindenki könnyen és élhetően tudna kapcsolódni szakemberek segítségéhez.

A lemezem a felnőtt életem legnehezebb szakaszából átívelő utat mutatja be a jelenbe érkezve, amelyben nagy szerepet játszott a mentális egészségem fejlesztése és tudatosabb életünk kialakítása.

Mi fog történni ezen az eseményen?

Az Akvárium ad helyet nekünk ehhez a csodálatos eseményhez, nagyon hálás vagyok nekik, hogy támogatnak ebben a cseppet sem megszokott formában történő lemezbemutatón.

A bár térben lehet találkozni az alapítványokkal 19:00 órától, a koncerteket Azorka nyitja majd meg a Kishalban. Mi készülünk akusztikus dalokkal, nagy zenekarosokkal és elektronikus megszólalással egyaránt. Eljátszuk az új lemezt és a régebbi kedvenceinket is.

Hogyan lehet bekapcsolódni, támogatni ezeket a szervezeteket, ha valaki szeretné?

Személyesen tudtok vásárolni tőlük a termékeikből és a honlapjukon is több formában. A legfontosabb, hogy hozz magaddal valakit, akinek tudod, hogy sokat adna ez az este.

ÉPÍTSÜNK UNIVERZUMOT!

ZSUZS LEMEZBEMUTATÓ KONCERT ÉS SZERDÁN MARGENÁL TALÁLKOZÓ

2022. szeptember 17. // Akvárium Klub // Kisterem

A koncertről még több információt itt találsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Mutatjuk a szezon legmenőbb színeit, egyszerűen álomszépek

Mutatjuk a szezon legmenőbb színeit, egyszerűen álomszépek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Legyen egészséges, a te a lábadra tervezett, egyedi cipőd magyar tervezőtől! (x)

Legyen egészséges, a te a lábadra tervezett, egyedi cipőd magyar tervezőtől! (x)

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

PR

Legyél csinos hideg időben is - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Legyél csinos hideg időben is - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)