Meglepetés! Taylor Swift új albummal és saját maga által rendezett klippel örvendeztette meg a rajongóit

2020.július.24.

Az amerikai énekes tegnap jelentette be Instagramján a hírt: kevesebb, mint egy évvel a Lover megjelenése után máris új lemezt készített. Taylor Swift teljesen megdöbbentette rajongóit, amikor hirtelen, a semmiből bejelentette csütörtökön, hogy éjféltől minden létező helyen elérhető lesz az új albuma, a Folklore.

"A legtöbb dolog, amit erre a nyárra terveztem, nem jött össze – viszont valami, ami egyáltalán nem volt tervben, ÖSSZEJÖTT" – írja Swift posztjában.

Jennifer Lopez, Taylor Swift és a többiek - Minden előadás Lady Gaga karanténkoncertjéről, amit látnod kell

Jennifer Lopez, Taylor Swift és a többiek - Minden előadás Lady Gaga karanténkoncertjéről, amit látnod kell

Taylor kifejtette, hogy bár nem tervezte előre ezt az albumot, a dalok csak úgy előtörtek belőle a karantén alatt, és ez volt az egyik módja annak, hogy a benne kavargó rengeteg érzést kiadja magából, és bár tudjuk róla, hogy minden albummegjelenését rendkívüli módon átgondolja, ezzel most nem tette így. Nem várta a "tökéletes pillanatot", amikor kiadja, hanem ahogy elkészült, egyszerűen csak mindenki számára elérhetővé tette, mert most mindannyiunknak erre van szüksége, megosztani egymással azt, ami boldoggá tesz.A Folklore-on eddig sosem hallott dalok szerepelnek, amelyeken állandó producertársa, Jack Antonoff (aki nem mellesleg a Bleachers énekese) mellett a The Nationalből ismert Aaron Dessnerrel közösen dolgoztak: Dessner a 16 dalból 11-et társíróként vagy producerként jegyez, Dessner ikertestvére, Bryce pedig a nagyzenekari betétek hangszereléséért felelt.

Hallgasd meg itt az egész albumot:"Egyszerre voltam izgatott és éreztem megtisztelve magam, amikor Taylor áprilisban megkeresett azzal, hogy volna-e kedvem együtt dolgozni vele néhány dalon (mindketten a saját otthonunkban persze), amit az új albumára szán. Azt gondoltam, hogy a távolság miatt több hónapig fog tartani a munka, de nem sokkal az első ötletelésünk után felpörögtek az események, és egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy 11 dalt teljesen befejeztünk" – mesélt az alkotói folyamatról Aaron Dessner egy Instagram-posztban.

A dalok között mindössze egy olyat találunk, amelyben vendégelőadó működik közre: az Exile-t az amerikai folk ikonikus alakjával, Bon Iverrel közösen írta és vette fel Taylor Swift.A popsztár nemcsak egy meglepetés-albummal, hanem egy új klippel is máris megörvendeztette rajongóit, a szívhez szóló, érzelmes Cardigan című dal videóját pedig saját maga rendezte, a styling, a smink és a haj is saját keze munkája, mindenki, aki dolgozott a klip megvalósulásában minden egészségügyi szabályt betartott:Ez is érdekelhet

Kukkants be Csupor Olívia, a Miss Balaton 2022 szépségkirálynőjének Gardróbnaplójába

Kukkants be Csupor Olívia, a Miss Balaton 2022 szépségkirálynőjének Gardróbnaplójába

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói