Mi történt az Így jártam anyátokkal szereplőivel?

2017.július.29.

A 2010-es évek Jóbarátokja az Így jártam anyátokkal című sorozat volt, amely 9 évig szórakoztatta a nézőket.

Az összehasonlítás nem véletlen, hiszen a Jóbarátok lezárulta után, 2005-ben indult a sorozat, ami egy generáció kedvence lett. A széria főhősei közül többen ma is szem előtt vannak, másokról nem igazán hallunk. Most megnéztük, hogy mit lehet tudni a legfontosabb karaktereket alakító színészekről:

Josh Radnor idén júniusban a NBC televízió évadzáró partiján
Fotó: Rexfeatures

Az igaz szerelmet, a tökéletes kapcsolatot kereső építész alakja hozta meg a ma 42 éves színész számára az igazi sikert. A sármos Josh ezzel eséllyel pályázhatott volna akár arra is, hogy a Vészhelyzetben már nem éppen fiatalon felbukkanó George Clooney-hoz hasonló pályát fusson be.

Radnor egyelőre nem ezen az úton halad, megmaradt a televíziónál, de az Így jártam anyátokkal sikerét nem tudta megközelíteni a Mercy Street (Észak és Dél nővérei) című, az amerikai polgárhábrú idején játszódó drámasorozatával, amelyben egy orvost alakított. A szériát két évad után elkaszálták, viszont idén újabb sorozat főszereplőjeként tér vissza, ezúttal egy tanár karaktert alakít majd a Rise-ban. Radnor filmrendezőként is aktivizálja magát, állítólag a 2010-es Jóvoltköszönömkérekmég után most sci-fit rendez, közben első lemezén dolgozik az ausztrál zenész Ben Lee-vel.

Jason Segel idén áprilisban a The Discovery filmjének premierjén
Fotó: Rexfeatures

A színész inkább nagyjátékfilmekben bizonyított az Így jártam anyátokkal című sorozat előtt. A sikeres széria után vissza is tért a filmezéshez, rögtön leforgatta Cameron Diazzal a Szexvideót, idén a The Discovery című filmben Robert Redford fiát játszotta, de nem lett igazából sikeres ez a dráma. Hamarosan azonban egy vallási drámában láthatjuk.

Közben a mindenféle tehetséggel megáldott Jason Segel Nightmares! címmel gyerekkönyv-sorozat társszerzőjeként is sikeres lett. Sokan úgy vélik, hogy a nagy áttörés éppen azért nem jön össze neki, mert annyi dologban részt vesz, hogy szétforgácsolódik a sok tennivalóban.

Coby Smulders júliusban a Friend from College sorozatának bemutatóján
Fotó: Rexfeatures

A kanadai színésznő (tényleg az!) nagyon jól sáfárkodott a sorozat sikerével. Leigazolt a Marvel univerzium szuperhős csapatába, hiszen ő alakítja Maria Hill ügynököt, így felbukkant a Bosszúállók filmekben, és az Amerika Kapitányban is.

Amellett, hogy hamarosan egy akció-vígjátékban szerepel majd Arnold Schwarzeneggerrel a televíziós sorozatokban is vannak ígéretes próbálkozásai. Januárban A balszerencse áradása Netflix sorozatban láthattuk, ráadásul Neil Patrick Harris-szel, nemrég kezdődött szintén a Netflixen a Friends from College című szitkom sorozata, ami még akár sikeres is lehet, és emellett még két filmje is készülőben van. Egyébként egy évvel az Így jártam anyátokkal befejezése után, 2015-ben született meg Cobie Smulders második gyermeke.

Olvastad már? 15 szupervicces Jóbarátok baki

Alyson Hannigan a Comic Con képregényfesztiválon Londonban
Fotó: Rexfeatures

Az Így jártam anyátokkal kezdetén messze ő volt a legismertebb sztár a főszereplők közül, hiszen a színésznő Buffy, a vámpírok réme című sorozatban, és az Amerikai pite-filmekben is állandó szereplő volt.

A most 43 éves színésznő mindkét terhessége az Így jártam anyátokkal forgatására esett, Alyson mostanában kevesebb, és kisebb volumenű munkákat vállal éppen azért, hogy végre jusson elég ideje a családjára is.

Neil Patrick Harris júliusban A balszerencse áradása második évadának bemutatóján
Fotó: Rexfeatures

A megrögzött nőcsábász Barney karakterét alakító Harris lett talán a legnagyobb közönségkedvenc a sorozatból. Nyíltan vállalta homoszexualitását, párjával, David Burtkával nevelik két gyermeküket, őrült, ennivalóan édes családi fotóiktól rendre elolvadunk.

A színész a már említett Netflix sorozat, A balszerencse áradása mellett felbukkant az Amerikai Horror Storyban, de emlékezetes alakítást nyújtott a Holtodiglan című David Fincher thrillerben is. Harris hamarosan egy gyerek tehetségkutató házigazdája lesz, és ha ez nem lenne elég íróként is sikert, sikerre halmoz. Önéletrajzi regénye két hétig vezette az eladási listákat, idén szeptemberben megjelenő első regénye pedig jelenleg az előjegyzési listák élmezőnyében van.

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói