Miley Cyrus évek óta először adta elő a The Climbot élőben, kiráz tőle a hideg annyira jó

2017.október.4.

Minden egyes 20-as évei elején, tini évei végén járó lány emlékszik Miley Cyrus Hannah Montanás éveire, és garantáltan látta, sőt zokogott a 2009-es Hannah Montana filmen. Nyugi, nincs ebben semmi ciki és szégyellni való, hisz mindannyian átestünk rajta Miley-val egyetemben.

Miley Cyrus iHeartRadio
Fotó: rex/puzzlepix

Ha te is csak az iPodod rejtett mappáiban tárolod már a film betétdalát, a The Climbot, és már lassan el is feledkeztél róla, pedig egykor az egyik kedvenc számod van, ez nem véletlen, Miley Cyrus évek óta nem adta már elő, és valóban kezdtünk már mi is letenni róla, hogy az énekesnő bármikor elővenné még a fellépései alkalmával annak ellenére, hogy ez hozta meg neki igazán a nagy áttörést a pop világában.

Láttad? Megjelent Miley Cyrus új albuma, hallgasd meg itt

A Las Vegas-i tömegmészárlás azonban kihozta Miley-ból az emlékeket, és úgy döntött, hogy Jimmy Fallon műsorában előadja a nagy rajongói kedvencet, amelynek a szövege "most sokkal többet jelent, mint korábban" számára, írta Twitteren:

I haven't performed in years ... #TheClimb . These words mean more now to me than ever ... " Keep The Faith" .....sending love to ALL! https://t.co/acMNC9Q1TG— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) October 3, 2017
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Az estét egyébként Jimmy Fallon azzal nyitotta, hogy ezekben a nehéz időkben is szükségünk arra emlékezni, hogy még vannak jó dolgok a világon, majd Miley Cyrus Adam Sandlerrel közösen előadta Dido No Freedom című dalát:

Nézd meg a műsor záródalaként a The Climb megható előadását is:

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít