Minden, amit tudnod kell A Bridgerton család második évadáról

A Bridgerton család már egyetlen évadával igazi kasszasiker lett, így nem is csoda, hogy rengetegen várják a folytatását. Ha te is köztük vagy, és alig várod már, hogy a Julia Quinn best seller romantikus regényeiből adaptált történetet legújabb intrikáit megismerd, akkor annyit már most biztosra vehetsz, hogy Daphne bátyjának, Anthonynak (Jonathan Bailey) és Kate Sharmának (Simone Ashley) szerelmi szála lesz az egyik központi esemény.

Minden, amit tudnod kell A Bridgerton család második évadáról
Fotó: netflix

A Netflixen március 25-étől látható a második évad, de előzetesek alapján már elmondhatjuk, hogy a sorozatban továbbra sem lesz hiány a pazar báltermi jelenetekből és csodálatos ruhakölteményekből. Ahogyan az a sorozat címe alapján várható volt, az összes Bridgerton szerepelni fog a következő évadban, beleértve Daphne-t (Phoebe Dynevor), aki továbbra is odaadó feleség és nővér marad. A legnagyobb sajnálatunkra a herceg férjét, Simont alakító Regé Jean Page viszont már nem tér vissza a képernyőre egyéb elfoglaltságai miatt.

A második évadban fontos szerepe lesz az újonnan megismert Kate-nek és nővérének, Edwinának is, akit Charithra Chandran kelt életre. Shelley Conn Lady Mary Sharmát játssza majd el, akinek házassága egykor hatalmas port kavart az elit körökben. Rupert Young Jack egy Londonba nemrég érkezett fontos arisztokratát alakít majd, Calam Lynch pedig egy nyomdászasszisztens üdítő karakterének képében fog feltűnni.

Míg az első évad nagyrészt Julia Quinn A herceg és én című könyvéből merítette a szálait, addig a második évadot az írónő A vikomt, aki engem szeretett című regénye ihlette, középpontjában Anthony feleségkeresése áll. Az ő oltárhoz vezető útja is bonyolult lesz, méghozzá azért, mert egy izgalmas szerelmi háromszögbe keveredik Edwina és Kate Sharmával.

Annak ellenére, hogy A Bridgerton család története Londonban játszódik, az első évad jeleneteinek nagy részét eddig Bath-ban forgatták, ami a második évadra is igaz. Ami a későbbi évadokat illeti, a Netflix már azt is megerősítette, hogy harmadik és negyedik évadra is számíthatunk. Tekintve pedig, hogy A Bridgerton család minden évada Julia Quinn egy regényéhez köthető, alapos okunk van azt feltételezni, hogy a harmadik évad a Tisztességes ajánlat, míg a negyedik pedig a Mr. Bridgerton csábítása alapján fog elkészülni.

A Netflix Bridgerton sorozata jelenleg a legjobb, amit láthatsz a tévében

Ha pedig a sorozat producere, Shonda Rimes is úgy akarja, a sorozatnak összességében nyolc évada lesz, ami a továbbiakban is Julia Quinn regényei alapján fog folytatódni. Minden regény egy-egy testvér romantikus kalandjait meséli el, így a sorozat végére Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory és Hyacinth szerelmi életébe is mélyebb betekintést nyerhetünk, vagyis rengeteg kalandos esemény vár még ránk.

Ez is érdekelhet

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább