Minden tavasz egy új remény: A GLAMOUR magazin márciusi számának főszereplője a pozitív gondolkodás

2021.február.9.

Főszerkesztőnk, Maróy Krisztina beköszönő gondolatai a GLAMOUR magazin 2021-as márciusi lapszámához, amelynek a címlapján Millie Bobby Brown-t láthatjátok!

Az elmúlt hónapokban sok ismerősömet megkérdeztem arról, ők mire készülnek, ha kiszabadulunk, ha újra mehetünk emberek közé? A legtöbben azt nehezményezték – az aggódás, a veszteségek, a megrázkódtatások, a bizonytalanság és amellett, hogy a barátaikkal, a rokonaikkal nem találkozhattak –, hogy nem lehet utazni.
Szabályosan csillogni kezdett a megkérdezettek szeme, amikor kérdésemre sorolni kezdték, hová utaznának, ha újra lehetne. Nem csak távoli úti célok voltak, amiket említettek, sokan haza szerettek volna menni a szülőhelyükre, a szüleikhez, mások egy jó wellnessben szeretnének feltöltődni egy kicsit, de persze repkedtek a városok nevei is: Róma, Párizs, London, Milánó, Amszterdam.
A gyerekkoromat még úgy töltöttem, hogy nem lehetett utazni, mert nem kaptunk útlevelet, a fiatalkorom elejét úgy éltem meg, hogy nem voltunk az EU tagjai, így egyes helyekre elég nehézkes volt kis büdzsével menni, finoman fogalmazva kellett hozzá kalandvágy, mert bármikor hazaküldhettek a határról. Ezek az idők is eszembe jutottak most, a karantén ideje alatt, meg persze sok minden más, ami a szabadságot jelenti nekem. Hogy azzal foglalkozom, amit szeretek, hogy milyen jó lenne, ha több időm lenne a barátaimra, akik mindig megnevettetnek, akikkel azt érzem, tökéletesen ismernek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.

Nagyon nagy szabadságot ad, ha a környezeted úgy szeret téged, ahogy vagy, és ha a társadalom eléggé tanult ahhoz, hogy hasonlóképpen, elfogadón viselkedjen. Minden tavasz egy új remény, és én egy javíthatatlan optimista vagyok. Ugye te is?

Környezettudatos gardróbot szeretnél? Trendbiblia mellékletünk az ökotudatosság jegyében készült, így kimeríthetetlen inspirációforrás számodra!

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!