Most már hivatalos: A Szex és New York visszatér egy limitált szériával!

2021.január.11.

A karácsony idén hamarabb jött a Szex és New York sorozat rajongóinak, ugyanis decemberben felröppent annak a híre, miszerint az HBO Max egy limitált széria forgatását tervezi az eredeti szereplőgárdával.

Pár évvel ezelőtt már a tárgyalások utolsó fázisában volt a harmadik filmváltozata a sorozatnak, ami végül soha nem fog megvalósulni, mert a férfifaló Samantha szerepét játszó Kim Cattrall nem akart ismét a karakter szerepébe bújni, nélküle meg úgy ítélték meg, hogy nem lehet tető alá hozni a filmet, aminek a forgatókönyve is elkészült.

A történetet persze rengeteg félinformáció, de főleg rosszindulatú üzenetet követte Cattrall irányába, aki ezzel a sorozat rajongóinak hatalmas csalódást okozott. A színésznő azóta is tartja álláspontját, és semmilyen új produkcióban nem kíván részt venni.

Nemrég Sarah Jessica Parker olyan kijelentéseket tett egy interjú során, miszerint kíváncsi lenne, hogy a karakterek hol lennének most, és mivel annak idején teljesen kimaradt a közösségi média a történetekből, így szeretné látni, hogyan birkóznak meg ezzel a lányok.

Azóta pedig meg is erősítették a hírt, hogy valóban az HBO Max tárgyalásokat folytatott ezügyben a stábbal, de ezúttal nem egy egészestés filmet terveznek, hanem egy limitált szériát, amiben Kim Cattrallon kívül mindenki beleegyezett.

Most már azt is tudjuk, hogy mi lesz az új címe: And Just Like That... A sorozat eredeti alkotója, Darren Star nem vesz részt az új széria készítésében, viszont Michael Patrick King, aki az első sorozat vezetője és az utána készült két mozifilm rendezője is volt producerként tér vissza az új projekthez, aminek a forgatását idén tavasszal kezdik. Arról egyelőre nem sokat tudni, hogy mikor kerül tévébe a sorozat, de a sztori ezúttal is az immár 3 New York-i nő barátságára épül, amit az eseménydús 30-as éveik után ebben a 10-részes sorozatban már az 50-es éveikben folytatnak.

Íme az első ízelítő a sorozatból:Biztosak vagyunk benne, hogy Samantha nélkül is megvalósítható egy ilyen vállalkozás, ami még akár jól is sülhet el, ha ügyesen van kezelve benne ez a kérdés, hogy hova tűnt Samantha. Ami pedig a rajongókat illeti, kétségtelen, hogy ne örülnének bárminek, amit kapnának Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis és esetleg a régi bagázsból még pár ismerős arc főszereplésével.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!