Mutatjuk az új törzshelyed: megnyílt a BODRY, ahol lemezeket és táskákat is vásárolhatsz

2018.június.7.

Ha a különleges táskáknál már csak a bakelitlemezeket szereted jobban, fantasztikus hírünk van! Ma megnyitotta kapuit a Bródy Sándor utcában található BODRY, ami egyszerre ad otthont a müskinn lányok műhelyének, a Kalóz Records-nak, szeptembertől pedig a STORE 5621 vintage ruhaboltnak is! Ahogy ez ebből már jól sejthető, meglehetősen egyedülálló hangulat lengi be a kétszintes placcot. A megnyitóra belépve baloldalon DJ keverte a talpalávalót, jobbra elképesztő bakelitgyűjtemény foglalt helyet, a felső szintről pedig a müskinn-lányok kutyusa, Zina nézegetett lefelé. Már imádtuk.

Na de menjünk szépen sorban. A müskinn munkásságáról már korábban is olvashattatok nálunk - többek között az ő nevükhöz fűződik a ZINA kollekció és az Autistic Art Alapítvánnyal közösen készített táskák is. A lányok már régóta szerettek volna egy saját teret, a BODRY felső szintjén pedig most lehetőségük nyílt egy önálló műhely és bolt megnyitására. Az érdeklődők itt betekintést nyerhetnek az alkotói munkálatokba, vásárolhatnak táskákat és akár workshopokon is részt vehetnek. Utóbbit a lányok hétről hétre szervezik meg eltérő tematikával, és az újrahasznosított pénztárcától kezdve vászontáskáig bármit segítenek elkészíteni. Emellett szeretnének időszakos programokat és kiállításokat szervezni, valamint közösségi teret működtetni, ahova bárki betérhet, ha ráunt a monoton otthoni munkára, és inkább egy jó fej közösségben folytatná az alkotást.

Müskinn táskák
Müskinn

A Kalóz a zene szerelmeseit célozta meg, és új, valamint használt lemezeik mellett kazettákat, zine-okat, zenei témájú könyveket és matricákat is árulnak. Egyébként minden ízlésre és korosztályra gondoltok, Zalatnay Cinitől kezdve a Beatles-en át new-wave punk válogatásig tényleg mindent beszereztek.

Kalóz Records

A BODRY garantáltan hiánypótló vállalkozás az amúgy is pezsgő budapesti kulturális életben: amennyiben szereted az egyedi kiegészítőket, az ereklyeszámba menő lemezeket és az oldott, de felettébb inspiráló hangulatot, itt biztosan megtalálod a számításaidat.

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját