Myra Monoka kikéri magának a minden nőt megillető tiszteletet legújabb dalában - Hallgasd meg nálunk először

2022.március.25.

Myra Monoka új dallal jelentkezik, melynek igencsak fontos üzenete van minden nő számára. Hallgasd meg nálunk először a sikeres magyar előadó vadi új szerzeményét!

Legújabb dalában az elfogadás, a tisztelet témakörét járja körbe, aminek gyakori hiánya sajnos mindennapi életünket behálózza nőként a munkánkban, de még egy kapcsolatban is. Myra Monoka ezt nemcsak nőként, de művészként is tapasztalja - ezeket az érzéseket öntötte most bele legújabb dalába, a 6 Feet Underbe, amit most te is meghallgathatsz nálunk.

A YOUNG + SCHÖN csapata egy szuper víz alatti videoklipet is készített hozzá:

Myra Monoka, azaz Nagy Eszter énekes, dalszerző és producer az elmúlt években számos hazai és nemzetközi zenei projektben feltűnt közreműködőként, most azonban saját világát is meg szeretné mutatni a közönségnek. Myra olyan A-listás producerekkel dolgozik az új anyagain, mint a Grammy-díjas brit Matt Lawrence (Adele, Beyoncé, Amy Winehouse), de rendszeres résztevője nemzetközi dalszerző táboroknak Los Angelesben, Londonban, Párizsban és Nashvilleben is.

6 éves korától tanult klasszikus zenét, a Bartók Béla Konzervatóriumban végezte tanulmányait, majd Miamiban fejlesztette tovább produceri tudását az SAE Institute-ban, ahol többek között a 3x Grammy díjra jelölt, többszörösplatinalemezes Krunkadelic (Elton John, Sean Paul) volt a tanára.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói