Na, ne! Serena és Blair nem is voltak jóban a Gossip Girl forgatásai alatt

2017.augusztus.31.

Szeptemberen ünnepeljük a Gossip Girl megjelenésének 10. évfordulóját. A sorozat, ami egy egész generációnak szolgált divat és szerelmitanácsokkal nemcsak fiatal lányok és fiúk millióit inspirálta világszerte, a sorozat szereplőit is szinte azonnali megasztár státusba emelte, és egy olyan ünnepelt életre ítélte őket, amiről addig talán még álmodni sem mertek.

Ha esetleg űrlények raboltak el, és emiatt nem tudtad követni 2007 és 2012 között a sorozatot, vagy talán egy lakatlan szigetre űztek, és még csak most tértél vissza, és emiatt maradt ki eddig az életedből ez a rendkívül meghatározó sorozat, akkor megértjük. Különben egyszerűen nincs rá mentség. De szerencsédre a Netflixen látástól-vakulásig (újra)nézheted, és felzárkózhatsz a hamarosan már mindent ellepő Pletykafészek ünnepi sorozatra.

A Vanity Fair egy igencsak kimerítő és hosszú cikkel készült a nagy évfordulóra, amelyben a sorozat sztárjai (persze, a Dan Humphrey-t alakító Penn Badgley kivételével, mert… Dan), illetve a producerek, készítők is mind megszólalnak. Minden Gossip Girl rajongónak el kell olvasnia, mert innen fog csak kiderülni, hogy például a Serenát és Blairt alakító Blake Lively, illetve Leighton Meester nem is volt barátnők.

No, nem utálták egymást, persze annak idején a pletykalapok folyton ezt szerették volna leközölni, viszont nem is volt túlságosan közvetlenek egymással, a Vanity Fairnek adott interjúban a bennfentesek úgy fogalmaztak, hogy inkább "barátságos volt viszonyuk, de semmiképpen sem voltak barátnők".

Puff, egy világ omlott össze bennünk! De ettől még nem fog meggátolni ez abban, hogy ma este (is) az éjfél ne a Netflix előtt kuporogva fogadjon bennünket a 15. rész után, mert egyszerűen nem tudunk egy olyan világban létezni, ahol Serena és Blair nem a legjobb barátnők.

Ez is érdekelhet

Erotikus masszázs: itt találhatók a nők és a férfiak erogén zónái

Erotikus masszázs: itt találhatók a nők és a férfiak erogén zónái

GLAMOUR Horoszkóp

Muszáj kiállnod magadért! - Egymondatos horoszkóp: április 20.

Muszáj kiállnod magadért! - Egymondatos horoszkóp: április 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat az Oroszlán ruhatárából

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat az Oroszlán ruhatárából