Olvadozik az internet! Ő lesz az új 007-es ügynök?

2018.január.23.

A következő 007-es ügynök keresése már akkor elkezdődött, amikor Daniel Craig 2017-ben bejelentette, nem folytatja tovább a karakter megformálását és nyugdíjazza magát.

Harry Styles és Rihanna
Fotó: Getty Images

Ekkor sokan szerették volna, hogy Idris Elba kapja meg az ikonikus szerepet, ami evidensnek is tűnt egy ideig, viszont most egy másik nevet is beharangoztak a film készítői. Harry Styles is a lehetséges színészek között van, amit sokan nem értenek és felháborodtak rajta, sokan pedig egyenesen olvadozni kezdtek a gondolattól, hogy a sármos énekest láthatják a mozivásznon.

Annyi biztos, hogy az új film teljesen eltérő lesz az eddigiektől. Eddig csak fehér, 40-es éveiben járó férfiak alakították az ügynököt, most azonban itt az idő, hogy mindez megváltozzon. Lehet, hogy éppen a 23 éves fiatal fiú karaktere törné meg a sort?

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BeScv9IHzlF/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Have you VOTED go5 Harry yet ? go to my story and vote if you didn't Harry Styles Angels (@harrystyles.angels) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2018, időpont: 2:15 (PST időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Girlpower! Gal Gadot volt 2017 legjobban fizetett színésznője!

Néhányan azt is rebesgették, hogy a 007-es karakterét nem feltétlenül kellene férfinek játszania, hiszen egyébként is szükség van minél több női filmes karakterre. A rajongók természetesen erre a szerepre is megnevezték már kedvenceiket. Véleményük szerint Taraji P. Henson, vagy Rihanna lenne a tökéletes választás.

Ez is érdekelhet

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint