Olyan könnyed akciófilmet sem láttál még soha, mint az Ocean´s 8!

Az Ocean's 8: Az évszázad átverése már hónapok óta lázban tartja a rajongókat! Óriási dobásnak ígérkezett már csak azért is, mert olyan zseniális színésznők játszanak benne, mint Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kaling és Awkwafina.

Ocean´8
Fotó: Instagram

Ha pedig mindez még nem lenne elég, a filmet "az évszázad átverésének" tüntették fel, amiből arra következtettem, hogy még az előző Ocean's filmeknél is trükkösebb és izgalmasabb lesz. Sajnos számomra nem volt az. Egy percig sem éreztem, hogy izgulok a szereplőkért, hogy drukkolok valakinek, vagy hogy csak egy hajszálon múlik, hogy lebuknak-e. Lehet, hogy előre megfontolt módszer volt, de én egy kicsi laposnak és kényelmesnek találtam a filmet. Persze fel lehet fogni ezt úgy is, hogy könnyed és üde volt, nem volt szükség rá, hogy a széket szorongassuk, néha becsukjuk a szemünket, vagy összeszorítsuk a kezünket. Viszont úgy gondolom legalább pár jelenet erejéig lehetett volna ütősebb dolog.

Rihanna volt az Ocean´s 8 premierjének a királynője természetesen

Rihanna volt az Ocean´s 8 premierjének a királynője természetesen

Persze az, hogy ennyire könnyedén és problémák nélkül megoldották a lányok a küldetést azt is jelképezheti, hogy bizony a nők tényleg mindenre képesek, ha összefognak.

A film erőssége pedig nem csupán a történet, miszerint elképesztő profizmussal lopnak el egy nyakláncot a Met gáláról, hanem sokkal inkább a karakterek sokszínűsége.

A 8 nő mind más és más személyiség a sittes lázadótól a hackeren keresztül a tökéletes anyukáig és az elkényeztetett sztárig. Mégis mindegyikük egyet akar, kiteljesedni és továbblépni az életben. Ebben az esetben pedig ezt csak egy közös rablással vihették véghez.

A film egyébként tartalmaz rengeteg váratlan poént, ami folyamatosan feldobja a történetet és külön megkönnyebbülés volt, hogy nem egy megkeseredett családbosszút láthattunk, hanem egy határozott nőt, aki megragadta az alkalmat, hogy bosszút álljon a szemét exén! Hatalmas pacsi!

Nézd meg itt az előzetesét:

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének