Pataki Ági: "Vannak praktikák, amikkel a gyengeségeinket palástolni tudjuk"

2021.március.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Pataki Ági mindig is egy erős és magabiztos nő képét mutatta a külvilág felé. Elmondása szerint ez csak egy tanult viselkedés.

„Megtanultam, hogy csak én tudhatom, hogy bizonytalan vagyok” – mesélte Liebhaber Juditnak, az Erősebb Igen második epizódjában. Hozzátette: „Bármit csinálsz, ha a környezeted elbizonytalanodik amiatt, mert te bizonytalan vagy, azzal ártasz éppen annak a dolognak, amiben benne vagy”

Ez a szemlélet kísérte végig az úton – egészen onnantól, hogy egy turistacsoport idegenvezetőjeként megjelent Rotschild Klára divatbemutatóján, ahol beugrott egy hiányzó modell helyére. Mindössze 19 évesen, tapasztalat nélkül felment a színpadra és elkápráztatta „Klári nénit”, ami egészen új fordulópontot hozott az életébe.

A beszélgetésben többek között szó esik a #meetoo-mozgalomról is, melynek köszönhetően számos áldozat kapott erőt ahhoz, hogy megossza történetét a világgal. Pataki Ági évtizedeken keresztül dolgozott férfiak által irányított területeken, így nagyon jól tudja, milyen nőnek lenni a divat, az üzlet és a művészet világában. Az Erősebb Igen második epizódjában tabuk nélkül mesél arról, mit tapasztalt régen és hol tart ahhoz képest a világ ma.

A műsor révén egy kicsit mindenki belebújhat a producerek szerepébe, hiszen szembesülhetünk a szakma legizgalmasabb dilemmájával is: vajon szétválasztható-e a művész és az alkotás? Elvethető-e az az értékes produktum, akkor, ha az alkotás szellemi vezetőjéről kiderül, hogy emberileg elítélhető? Pataki Ági szerint NEM.

„Ha kimondjuk azt, hogy egy rendező bűne miatt egy alkotásnak el kell tűnnie, akkor azzal kollektíven büntetünk név nélkül egy-egy stábot”fejti ki véleményét Pataki Ági a műsorban.

A teljes beszélgetés megtekinthető az alábbi linken:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője