Ki az a Pete Davidson? És miért vannak odáig érte Hollywood legszebb és leghíresebb női?

2021.november.19.

Bár Pete Davidson még mindig csak 28 éves, elmondhatja magáról, hogy lassan Hollywood aktuálisan szingli hölgyeinek közel a felével járt már. Amikor azt hiszed, már nem okoz újabb meglepetést, meglátod egy olyan ismert hölgy oldalán, akire egyáltalán nem számítottál, mint ahogyan az például Kate Beckinsale, vagy legutóbb Kim Kardashian.

Pete Davidson
Pete Davidson
Fotó: Gettyimages.com

Ha pedig feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy miért volt olyan sok ismert hölggyel kapcsolata a humoristának, meglehetősen nehéz a válasz. Lehetünk elfogultak, és gondolhatjuk azt, hogy mégiscsak Davidson az egyik valaha volt legfiatalabb humorista, aki a Saturday Night Live egykori oszlopos tagja, és egyébként is még mindig nincs 30 éves sem.

Vagy az is eszünkbe juthat, hogy nyíltan beszélt arról, hogy személyiségzavarral küzd, és a nyíltan érzelmes, elesett fiúk tudnak azért vonzók lenni sok nő számára, de azért nem mernénk kizárni annak a lehetőségét sem, hogy általuk akart még nagyobb hírnévre szert tenni. De mégis miért olyan vonzó a humorista, akinek a saját márkája a szétesettség és aki még mindig állítólag a saját anyja házának az alagsorában él Staten Islanden? Kétségtelen, hogy néha semmi másra nincs szükségünk, csak egy jó nevetésre és valakire, aki ezt képes folyamatosan szolgáltatni. Mellesleg mégiscsak híres és fiatal, ez pedig mindig is vonzó volt Hollywoodban, és aztán a híres pénisz-teóriát se feledjük, de erről majd később. Egy biztos: a híres partnereinek listája meglehetősen hosszú, és még az is lehet, hogy most valóban Kim Kardashiannal jár.

1. Carly Aquilino

Davidson és a szintén humorista Carly Aquilino 2015 körül randevúztak egy ideig egymással. Szakításukat sem verték nagy dobra, azóta pedig baráti viszonyt ápolnak egymással. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy Carlyt nem fűzte érdek az akkoriban feltörekvő Davidsonhoz, ugyanis ő maga már évekkel ezelőtt is szép követőtáborral rendelkezett.

Fotó: Getty Images

2. Cazzie David

David és Davidson 2016 tavaszától 2018 tavaszáig alkottak egy párt. Kétség kívül jól mutattak egymás mellett, és sok rajongó dilemmázott azon, milyen vicces helyzetek születhetnének, ha Cazzie apja, a híres humorista Larry David lenne Davidson veje. Bár erre nem került sor, Davidson az együtt töltött idő alatt Cazzie arcát és a nevét is magára tetováltatta, de az Ariana Grandéval való kapcsolata alatt mindkettőt átalakíttatta. Viszonyuk ma is baráti, mi több, Cazzie David egy könyvet is kiadott, amiben csupa dicsérő szóval illette Davidsont.

Fotó: Getty Images

3. Ariana Grande

A népszerű énekesnőt és a humoristát először 2018 májusában kezdték el párként emlegetni, és bár csak rövid ideig jártak, kapcsolatuk meglehetősen intenzív volt. Az első két hét alatt Davidson két Arianához kötődő tetoválást is varratott magára, majd összeköltöztek, és június közepén el is jegyezték egymást.

Az Instagramon több közös posztjuk is született, mi több, egy kommentben Ariana még azzal is menőzött, hogy mekkora Davidson pénisze. Nem sokkal később, amilyen hevesek voltak az együtt töltött hónapjaik, olyan hamar ért véget a kapcsolatuk, Ariana pedig a Thank U, Next című dalával le is zárta mindazt, ami kettejük közt történt.

Fotó: Getty Images

4. Kate Beckinsale

Davidsont az Arianával való szakítása utáni télen került kapcsolatba a nála 20 évvel idősebb színésznővel. Ugyan csak néhány hónapot töltöttek együtt, de az idő alatt pont úgy turbékoltak, mintha tinédzserek lennének, egy jégkorongmeccsen például nyilvánosan is ölelgették és csókolgatták egymást.

Fotó: Getty Images

5. Margaret Qualley

Néhány hónappal azután, hogy Beckinsale és Davidson szakítottak, Andie MacDowell lányával, a modell Margaret Qualleyvel mutatkozott egyre többet a humorista. A kapcsolatukról sok részlet nem derült ki, de annyi biztos, hogy ez a románc sem tartott sokáig.

Fotó: Getty Images

6. Kaia Gerber

Margaret Qualley után Davidson ismét híres szülők gyermekével kezdett kapcsolatba. Ezúttal Cindy Crawford és Rande Gerber lányára, Kaiára esett a választása. Ez a kapcsolat sem volt hosszú életű, 2019 decemberétől 2020 januárjáig találkozgattak, majd Davidson úgy érezte, hogy Kaiával nagyon eltérő a gondolkodásuk, és a modell túl fiatal is hozzá.

Fotó: Getty Images

7. Phoebe Dynevor

A Bridgerton család színésznője öt hónapot töltött együtt Davidsonnal, de tény, hogy ebben az időszakban mindketten boldognak látszottak, és nyilvános helyeken, többek közt egy teniszmeccsen is büszkén mutatkoztak együtt. Davidson egy nyilatkozatában szerelmeként is emlegette a színésznőt, ami ugyan jó jel volt, és arra számítottunk, most végre megtalálta az igazit, de idén augusztusban mégis szakítottak.

Fotó: Getty Images

8. Kim Kardashian

Kim Kardashian tavaly október elején először volt a Saturday Night Live házigazdája, alakításáért pedig elsöprően pozitív kritikákat kapott. Az egyik jelenetben, amelyben ő játszotta Jázmin hercegnőt, Davidson pedig Aladdint, meg is csókolták egymást. Néhány héttel később egymás kezét fogva látták őket a kaliforniai Knott's Berry Farmon hullámvasutazni, és ahogy mondani szokás, a többi már történelem volt. Szerelmük végig söpört az interneten, és Davidson nem egyszer került Kardashian volt férjének, Kanye Westnek is a kereszttüzébe ezért. Kapcsolatuk 2022. augusztus elején ért véget, mert állítólag kezdett túl komollyá válni Kim számára, aki nehéz válása után inkább még randizgatni szeretne most még egy kicsit.

Kim és Pete együtt érkeztek a 2022-es Met gálára, és azonnal az este egyik legnagyobb szenzációja lettek
Fotó: Getty Images

Vajon ki lesz a következő híres hölgy, akinek meghódítja Pete Davidson a szívét? Tippek? És vajon sikerül majd neki végleg le is horgonyozni valaki mellett, vagy örökre csak a vicces, cuki fiú marad a nők számára, akivel a legjobb elfelejteni valakit?

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói