Premier: A Yesyes zenekar I Let You Run Away számának végre itt a klipje!

2018.február.13.

Megjelent a YESYES zenekar legújabb klipje, mégpedig ahhoz a dalhoz, amivel bekerültek az idei DAL verseny top 30 szerzeménye közé. Most szombaton is szurkolhattok nekik, mert esélyesek arra, hogy a döntőbe is bekerüljenek az 'I Let You Run Away' című dallal!

Nézd meg! Villáminterjú a Yesyes zenekarral

Nektek is lehetett már olyan érzésetek, amikor elengedtetek valamit vagy valakit az életetekből és utána minden megváltozott, de pozitív irányba. Erről szól a YESYES dala és ezt jelenítik meg a klipben Gulyás Luca modell szereplésével.

Ádám, a zenekar frontembere így vélekedik a dalról: „Erőt szeretnénk adni azoknak, akik régóta őrlődnek egy-egy dolgon az életben, hogy merjenek lépni és változtatni. Mi ezt a klipben egy párkapcsolaton keresztül mutattuk be, de lehet szó egy baráti kapcsolatról vagy akár egy munkahelyről is. Pozitívan próbálunk hozzáállni mindenhez, túl rövid az élet ahhoz, hogy ne így tegyük. Valaminek a vége egy új kezdete, mi ebben hiszünk!”

Tomi pedig: „A klipet Czoller Bence rendezte, aki tökéletesen ráhangolódott a dal üzenetére, egy igazán különleges helyszínt választott. Mátraszentistvánon forgattunk egy mesebeli faházban (www.extrafahaz.hu), a táj is elképesztően gyönyörű volt, de szerintünk ez a klip képi világán nagyon átjön!”

Nézd meg a klipet itt:

Érdekesség, hogy pont két hete jelent meg a dalhoz készült remix, ami ma átlépte az 1 400 000 megtekintést! Ha szeretitek a dalt, feltétlenül hallgassátok meg ezt is, mi imádjuk!

Ez is érdekelhet

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről