Nyári Dia és Járai Kíra mérkőzése keményebb volt a Sztárboxban, mint a férfiaké

Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elérkezett a Sztárbox harmadik adása (ami a harmadik negyeddöntő is egyben), vagyis harmadjára püfölik egymást laposra a hírességek. Ezúttal Nyári Dia és Járai Kíra, Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya, valamint Curtis és Szegedi Fecsó csapott össze a ringben. Ha lemaradtál az adásról, vagy egyszerűen sajnáltad az időt a sztáronként 4x2 perces menetek felhabosított, majd' 3 órás verziójára, pillanatok alatt képbe hozunk.

Nyári Dia és Járai Kira a Sztárbox műsorában
Nyári Dia és Járai Kira a Sztárbox műsorában
Fotó: RTL Sajtóklub

A harmadik negyeddöntőnél tartunk a Sztárbox című műsorban, melyben női könnyűsúlyban, illetve férfi nehézsúlyban is összecsaptak a sztárok - utóbbit duplán láthattuk, miután Kabát Peti sérülése miatt variálni kellett a műsor menetén. Elsőként Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya küzdött meg egymással, ami váratlanul és könyörtelenül rövidre sikerült. Annak ellenére ért véget Dobrády Ákos vereségével a harc még a második menet vége előtt, hogy az énekes magabiztosan kezdett, és Kovács István Kokó szerint is ügyesen védekezett.

A 29 éves Nyári Dia elsősorban a futásban teljesedett ki, a box azonban számára igazi önismereti utazást jelentett. Teljesített három maratont, egy futóklub edzője, a sport tehát masszívan a mindennapjai része, és egy kifejezetten erős lánynak tartja magát, aki oda tud ütni, ha kell. Úgy érzi, fiatalabb kora jelenthet előnyt, azonban nem garancia a győzelemre.

Járai Kíra szerint a felkészültség számít, és felesleges idekeverni az életkort. Azért finoman hozzátette, hogy minden boxoló azt nyilatkozta, idősebb korára jobb és sikeresebb lett. Egyébként a sport számára is meghatározó, 5 éves kora óta úszik, gerincsérve után azonban újra kellett építenie magát.

Megtanít önmagam 150 százalékos legyőzésére - írta le kisfilmjében, mit jelent számára a box. Edzője szerint erős, terhelhető, ami komoly előny lehet számára.

Sztárbox: Gyorsan csúnya véget ért Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya összecsapása

Sztárbox: Gyorsan csúnya véget ért Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya összecsapása

Nyári Dia vs. Járai Kíra

A válaszadók toronymagasan Nyári Diát tippelték meg győztesnek Járai Kírával szemben, aki hihetetlenül méltóságteljesen, Edith Piaf Non, Je ne regrette rien című klasszikusára vonult be. Lassan és óvatosan indult meg a küzdelem, és határozottan Kíra lett gyorsabban aktív. Tiszta, szabályos, kifejezetten taktikus küzdelmet láthattunk az első menetben, amit Kíra párja, Járai Máté meg is könnyezett.

A második menet már jóval határozottabban startolt el az elsőnél: tiszta ütések, biztos és átgondolt védekezés jellemezte ezt a 2 percet, azonban jól láthatóan mindkét fél fáradni kezdett. Egyébként hiába Járai Kíra kezdte meg hamarabb a felkészülést, Nyári Dia ütéseit pontosabbnak ítélte meg Kokó a harmadik menetben, amit végig ő dominált.

A negyedik, mindent eldöntő menet is Nyári erőteljes ütéseivel indult, az utolsó harminc másodpercben azonban ismét rákapcsolt Kíra. Élményekben gazdag négyszer másfél perc volt - konstatálták Kokóék. Kifejezetten nehezen pontozható mérkőzés volt az övék, a bírók döntése alapján azonban Nyári Dia lett a negyeddöntő győztese, így ő juthat tovább.

Járai Kíra szerint, akinek véget ért a Sztárbox című műsor, a töredéket tudta kihozni abból, ami benne van. Imádok edzeni, de nem feltétlenül az én műfajom a verekedés - árulta el Kíra a mérkőzés után.

Éljenek a női energiák

Extra fellépőként tündökölt Tolvai Reni, akinek ma este debütált új dala, a Bántasz a mindössze 15 éves LuvOli társaságában. Reni ruhája ismét a zseniális Kiss Márknak köszönhető, aki a következőket árulta el a GLAMOUR-nak a Bántasz kapcsán. „A dal a közösségi médiában való bántalmazásról szól, arról, ahogy a nyilvánosságban szereplő emberek kapják a mindenféle minősíthetetlen kommenteket arc nélkül, név nélkül. Ehhez a dalhoz készült egy olyan produkció, amiben huszonnyolc táncos van, mindenki talpig fekete latexben, mégis az utcai hangulat dominál. A táncosok szemüveget vagy símaszkot viselnek, ami a teljes arcot takarja, ezzel azokra az emberekre utaltunk, akik névtelenül, arc nélkül kommentelnek a közösségi médiában.„ Egymást bántani nem menő, és ezzel határozottan egyetértünk!

Tolvai Reni Sztárbox című műsorban viselt ruhája Kiss Márk munkája volt

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nemcsak a szülésélményt keseríti meg, a kismamákra és a babákra nézve is életveszélyes a HELLP-szindróma

glamour plusz ikon Nemcsak a szülésélményt keseríti meg, a kismamákra és a babákra nézve is életveszélyes a HELLP-szindróma

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)